kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sakın gelmeyin!

DENİZ DERİNSU
Aragones'in temposundan bunalan F.Bahçeli futbolcular, izinde olan millileri uyardı: "Sakın gelmeyin. İki üç gün ön çalışma yapmazsanız dağılırsınız."..
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Aragones fırtınası bitmek bilmiyor. Sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanlardaki yüksek tempo nedeniyle çok zor anlar yaşıyorlar. Bu arada milli takımda oldukları için hala izinde olan oyuncular ise kamptaki arkadaşlarıyla sık sık temas kuruyor. Futbolcular arasında yapılan görüşmelerde ise baş gündem maddesi çok yorucu olan idmanlar.

*ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GELDİĞİNİZDE YANDINIZ
Yeni hocaları hakkında bilgi almaya çalışan izinlilerin gözü, aldıkları yanıtlarla şimdiden korkmaya başladı. Kamptakiler, yarın aralarına katılacak arkadaşlarına, "Sakın gelmeyin" esprisini yaptıktan sonra ekliyorlar; "Yıllardır bu kadar ağır idman yapmamıştık. Antrenmanlar hep buz torbaları ile sona eriyor. Burada pestilimizi çıkardılar. Aklınız varsa gelmeden önce ön çalışma yapın. Yoksa ilk idmanda dağılırsınız."

KALECİ DEDE'YE BIRAKILDI

Kampın bugüne kadarki en iyi haberi ise dün sabahki idmanın iptal edilmesi oldu. Futbolcular kısa bir yürüyüşün ardından dinlenmeye çekildi. Bu arada Güiza ile yabancı forvet işini çözen F.Bahçe'de gözler kaleye çevrildi. Ancak Aragones yönetime, "Acele etmeyin" mesajını iletti. Yönetim de son yabancı transferini tecrübeli teknik adama bıraktı. Sarı-lacivertli yöneticiler bir marka olan Aragones'in vakti geldiğinde gerekeni yapacağına inanıyor.