kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Marmara sallandı

CİHAN
Yeni Haber
Merkez üssü Balıkesir Tütüncü olan ve 4.9 şiddetinde olan deprem Bursa'da da hissedildi. Özellikle yüksek binalarda hissedilen deprem nedeniyle bazı vatandaşlar korkulu anlar yaşadı.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Balıkesir Tütüncü olan 4.9 şiddetindeki deprem Bursa'da da hissedildi. Özellikle yüksek katlı binalarda bulunan vatandaşlar depremi hissetti. Sokaklarda bulunan vatandaşlar ise depremin olduğundan habersiz şekilde yaşamlarına devam ettiler.

GÖNEN KAYMAKAMI: İLÇEMİZDE HERHANGİ BİR MAL VEYA CAN KAYBI BULUNMAMAKTADIR

Gönen Kaymakamı Saim Eskioğlu, merkez üssü ilçeye bağlı Tütüncü köyü olan 4.9 büyüklüğündeki depremin herhangi can veya mal kaybına yol açmadığını bildirdi.

Depremin ardından, incelemelerde bulunmak için depremin merkez üssü olan Tütüncü köyüne giden Eskioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarsıntı nedeniyle vatandaşların kısa süreli panik yaşadığını belirtti.

Depremden kısa süre sonra ilçede hayatın normale döndüğünü ifade eden Eskioğlu, ''Depremin merkez üssünün bulunduğu köy de dahil olmak üzere, ilçemizde herhangi bir mal veya can kaybı bulunmamaktadır. Tütüncü'deki tek katlı kerpiç evlerde bile hasar yok'' diye konuştu.