kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ortam mükemmel

Tomas Zapotocny, Beşiktaş'ta her şeyin mükemmel olduğunu belirterek, "Çok doğru bir karar verip iyi ki Beşiktaş'a gelmişim. Ortam beni mutlu etti" dedi..
Beşiktaş'ın yeni transferi Zapotocny, "İyi ki Beşiktaş'ın teklifini kabul etmişim. Burada her şey mükemmel" dedi. Çek futbolcu, Beşiktaş'ın kaliteli ve çok eski bir kulüp olduğunu geçen zamanda daha iyi anladığını belirterek, "Çok çabuk alıştım. Beşiktaş'ta güzel bir arkadaşlık ortamı var. Yönetim, hocamız ve takım arkadaşlarım bana çok sıcak davrandı. Holosko geldiğimiz günden beri bana her konuda destek verip, yardımcı oluyor. Beşiktaş için bütün kalbimle oynayacağım" diye konuştu. Bu arada menajer Mithat Halis, sözleşme şartlarına sadık kalmadığı için Zapatocny'yi FIFA'ya şikayet edecek. Halis, resmi sözleşmesi olmasına rağmen Zapotocny tarafından devre dışı bırakılınca olayı FIFA'ya taşıma kararı aldı. Beşiktaş yönetimi ise menajer ile görüşme yapma kararı aldı.

HAVUTÇULARIN ACI GÜNÜ
Öte yandan Beşiktaş'ın eski kaptanı Tayfur Havutçu'nun kayınpederi, Neslihan Havutçu'nun babası Burhan Demiröz vefat etti. 67 yaşında rahatsızlanan Demiröz'ün hastanedeki son anlarında Havutçu çiftini Süleyman Seba, Murat Aksu, Süleyman Eren gibi önemli isimler yalnız bırakmadı. Cenaze, yarın ikindi namazında Bakırköy Şenlikköy Camisi'nden kaldırılacak.
Haberin fotoğrafları