kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Millilerimiz potada finalde
Adana'da süren Tekerlekli Sandalye Basketbol 22 Yaş Altı Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye finale yükseldi. Yarı finalde Polonya'yı 86-57 yenen Milli Takımımız'ın yeni rakibi İspanya oldu. Türkiye ev sahibi olduğu şampiyonada bugün saat 18.30'da Yüreğir Spor Salonu'nda İspanya karşılaşacak.

Atletizmde gururumuz Merve
Polonya'daki 12. Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda sporcumuz Merve Aydın büyük bir başarıya imza attı. Bayanlar 800 metre yarı finalinde piste çıkan milli atletimiz birinci serideki 2:06.94'lük derecesiyle birinci oldu ve finale yükseldi. Aydın yarın TSİ 20.15'te 800 metre finalinde madalya için piste çıkacak. 400 metre yarı finalinde Meliz Redif 54.29 ile, gülle atma elemelerinde Zeynep Uzun 14.49 ile elendi. Erkekler 10 bin metre finalinde ise Vedat Gönen 30:03.87 ile sezonun en iyi zamanını koşup 10. oldu.

Marsel İlhan çeyrek finalde
Milli tenisçi Marsel İlhan, İsrail'de katıldığı Ramah Hasharon Challenger Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı. Alman Peter Gojowczyk'i 4/6, 7/6, 6/4'lük setlerle 2-1 yenen İlhan çeyrek finale yükseldi. Uluslararası ENKA Future 2008 Tenis Turnuvası'nda çiftlerde ise partneri Hyun Woo Nam ile mücadele eden sporcumuz Serkan Akın Dilek yarı finale çıktı.

UEFA'dan 4 hakeme görev
UEFA, Türk hakemlere Şampiyonlar Ligi ön eleme ve UEFA Kupası maçlarında görev verdi. Cüneyt Çakır, Dinamo Kiev-(Drogheda-L.Tallinn), Fırat Aydınus, Legia Varşova-Gomel, Hüseyin Göçek, Karagandy-Debrecini, Bülent Yıldırım ise Shamona-Morgen maçlarında görev yapacak.

G.Saray forması hakemi yaktı
Geçen sezon Süper Lig klasmanına yükselen Diyarbakır bölgesi hakemi Yıldıray Arslan, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Galatasaray forması ile görülünce, amatör lig klasmanına düşürüldü. Arslan'ın fanatik Galatasaraylı olduğu ve hakem arkadaşları tarafından şikayet edildiği belirtildi.

Transfer tüm hızıyla sürüyor
Denizlispor, Hollanda'da Sparta Rotterdam forması giyen Darryl Roberts'i 3 yıllığına renklerine bağladı. 25 yaşındaki Tobagolu oyuncu geçen sezon Hollanda Ligi'nde 31 maçta 9 gol atmıştı. Konyaspor ise Trabzonspor'un Brezilyalı kalecisi Jefferson ile bugün sözleşme imzalayacak. Konyaspor'un defans oyuncusu Erkan Sekman'ı ise Gaziantepspor transfer etti. Gaziantep Sekman'a karşılık Konyaspor'a Erdal Kılıçarslan'ı verdi.