kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

''Garfield'' yeni maceralarla geliyor

Yeni Haber
Dünyanın en komik, ünlü ve sevilen kedisinin Komedi Festivali'ni ve sevgilisi Arlene'i kazanmak için verdiği mücadeleyi anlatan ''Garfield's Fun Fest/Garfield Komedi Festivali'' 29 Ağustosta vizyona girecek.

United International Pictures (UIP) Türkiye'den alınan bilgiye göre, senaryosunu Garfield serisinin yaratıcısı Jim Davis'in yazdığı, ''Cesur Balık'' ve ''Garfield Geri Dönüyor'' filmlerinin yönetmeni Mark Dippe ile Kyung Ho Lee'nin yönettiği film hakkında ilk bilgiler yayınlanmaya başladı.

''Garfield Komedi Festivali''nde ''Garfield''i yine Okan Bayülgen seslendirdi. Filmde ''Bekçi'' karakterine Ahmet Erez, ''Roger'' karakterine Serhan Arslan, ''Charles'' karakterine Ayhan Kahya, ''Freddy'' karakterine Devrim Parscan ses verdi.Bugüne kadar Türkiye sinemalarında ''Garfield'' filmlerini 938 bin kişi izledi. Dünyada 135 milyon ''Garfield'' kitabı satıldı.

''GARFIELD, 'KOMİK SU'YUN PEŞİNDE''


Dünyanın en tembel, açıkgöz ve sevimli kedisi Garfield'ın yeni macerasının konusu şöyle:

''Garfield, çizgi roman dünyasının en eğlenceli performansının ödüllendirildiği 'Komedi Festivali'nde uzatmalı sevgilisi Arlene ile bugüne kadar defalarca birincilik kazanmıştır. Ancak bu yıl Garfield tek başına yarışmak zorunda kalır. Çünkü çizgi roman dünyasına yeni adım atan yakışıklı kedi Ramone, çok kısa sürede inanılmaz bir hızla çok sayıda hayran edinmiş ve bu arada Garfield'ın uzatmalı sevgilisi Arlene'in de kalbini kazanmıştır.

Yükselen değer Ramone ile Arlene'in birlikte sergilediği tango dansının izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazanması üzerine Garfield ümitsizliğe kapılır ve eski popülerliğini elde edebilmek için çareler aramaya başlar. Bu amaçla da Garfield ile sadık dostu Odie, Garfield'a 'Komedi Festivali' Birincilik ödülünü kazandıracağı söylenen efsanevi 'komik su'yu bulmak için bir yolculuğa çıkarlar.

Bu suyun, dünyanın ilk komedyeni Freddy Frog'u yarattığı söylenmektedir. Yolculuk boyunca çeşitli sınavlardan geçen, çeşitli engellerle karşılaşan kahramanlarımız Garfield ile Odie sonunda Freddy Frog'la tanışmayı başarırlar. Freddy Frog ihtiyaç duyduğu mizah gücünün aslında kendi içinde olduğunu Garfield'ın anlamasına yardımcı olur. Garfield artık ne pahasına olursa olsun 'Komedi Festivali' yarışmasına geri dönmelidir. Bunu yapmadığı takdirde yükselen değer Ramone hem yarışmayı hem de Arlene'i kazanacaktır.''

AA