kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Oğulcan Gaziantepspor'da

Yeni Haber
Dış transferde özellikle son haftada atağa kalkan Gaziantepspor, Fenerbahçe'den orta alan oyuncusu Kemal Aslan'ın ardından yine aynı takımdan Oğulcan ile de anlaştı.

Kırmızı-siyahlı yöneticiler, Oğulcan ile bir araya gelerek prensipte anlaşmaya vardı. Oğulcan'ın hafta içinde Gaziantep'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı ve Celal Doğan tesislerinde sürdürülen ilk etap kamp çalışmasına katılacağı ifade edildi. Fenerbahçe'den transfer edilen Oğulcan ile 3 yıllığına mukavele yapılacağı bildirildi.

Bugüne kadar Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar, Emrah Eren, Erman Özgür, Mehmet Yozgatlı ve Kemal Aslan'a imza attıran yöneticiler, Oğulcan'ın transferinde herhangi bir pürüz bulunmadığını, prensipte anlaşılan futbolcunun işinin yalnızca imzaya kaldığını belirttiler.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, ''Transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'ın istekleri doğrultusunda çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Şimdi iş yabancı oyuncu transferine kaldı. Bu transferde de mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. İyi bir kadro kurmak için çok sıkı bir çalışma yürüttük. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorum. Yurt dışında kadromuza almak istediğimiz çok kaliteli 2 oyuncu var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Mutlu sona ulaşmaya az kaldı, biraz sabır istiyoruz'' diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde günde çift antrenmanla sürdüren kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Nurullah Sağlam, yeni sezona daha önce çalıştığı ve çok iyi bildiği futbolculardan kurulu bir ekiple girdiğini belirtti.

Sağlam, bu sezon iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, ''Gaziantepspor efsanesini geri getirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Allah bizleri mahcup etmesin'' dedi.

Kırmızı-siyahlılar, daha önce Erman Özgür, Kemal Aslan, Emrah Eren, Murat Şahin, Hakan Bayraktar, Mehmet Yozgatlı, Mustafa Cevahir gibi futbolcularla mukavele imzalamıştı.