kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Betis Aurelio ile anlaştı

Yeni Haber
İspanya 1. futbol ligi takımlarından Real Betis'in, Fenerbahçe'den milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için anlaşma sağladığı öğrenildi.

Real Betis kulübüne yakın çevrelerden alınan bilgilerde, Aurelio'nun menajeri ve avukatı aracılığıyla Real Betis ile yaptığı görüşmelerin sonuçlandığı ve anlaşma sağlandığı ifade edildi.

Yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirecek olan Real Betis'in yarın Sevilla kentine gelmesi beklenen Aurelio'yu sağlık kontrolünden geçireceği ve resmi imzanın atılacağı bildirildi.

İspanyol gazetelerinin internet sitelerinden de Aurelio'nun Real Betis ile anlaştığı haberleri verilirken, Aurelio'nun peşinde Deportivo ve Villarreal gibi kulüplerin de olduğu ancak Real Betis'in ''yarışı kazandığı'' yorumu yapıldı.

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, İspanyol basınında yer alan açıklamalarında Aurelio'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona erdiğini ve serbest bir futbolcu olarak Real Betis'e geldiğini iddia etti.

AURELİO TRANSFERİNİ REAL BETİS DE RESMEN DUYURDU

İspanya'nın Real Betis kulübü resmi açıklamasında Mehmet Aurelio transferini duyurdu.

Real Betis'ten yapılan açıklamada, Aurelio'nun yarın yerel saat ile 12.30'da Sevilla kentine geleceği ve doktor kontrolünden geçtikten sonra imzanın atılacağı açıklandı.