kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yüzünüzde odak noktası yaratın!

Bu sezon makyaja minimalist çizgiler hakim. Gözlerinizi, dudakları ya da teninizi ön planda tutarak, çarpıcı ve cezbedici bir görünümü kolaylıkla kazanabilirsiniz..
Kusursuz ten
Yaz aylarında hiç makyaj yapmamış gibi görünmek yine çok moda! Bunun için fondöten fırçasıyla likit fondöteni yüzünüzün her yerine sürün. Yanaklarınızı pembe renkli bir allıkla renklendirin. Dudaklarınızı renklendirmek için dudak renginde bir ruj kullanabilirsiniz. Bu doğal görünümü desteklemek için saçlarınıza maşayla hafif dalgalar yapabilirsiniz.

Fosforlu Cevriye
Yeni sezonda dudakları ön plana çıkaran renklerden biri fuşya... Fuşya ruju uygulamadan önce dudaklarınıza peeling yapıp ölü deriden arındırın. Ardından nemlendirip yumuşak bir dudak kalemiyle dudaklarınızı çerçeveleyip rujunuzu uygulayın. Ten ve göz makyajı mümkün olduğunca hafif olmalı.

Gökkuşağı yansıması
Sarı, yeşil ve pembe gibi baharın renklerini buluşturan bu makyaj, gözlerine güvenenler için biçilmiş kaftan. Önce, teninize uygun bir fondötenle kusurlarınızı kapatın. Göz kapaklarınızın üzerine öncelikle sarı göz farı uygulayın. Ardından yeşil ve gri tonları karıştırarak göz pınarlarınızın üstünü renklendirin. Alt kirpik diplerinizi pembe ve kırmızı tonlarda bir kalem ya da farla belirginleştirin. Ardından kirpiklerinize bolca maskara sürmeyi ihmal etmeyin. Dudaklarınızı, ten renginize uygun bir rujla boyayarak geri plana atın.

Güneşten de parlak
Bu sezon dudaklara iddialı renklerle ruj sürmek de çok moda! Özellikle bu sıcak günlerde turuncu, dudak makyajında ön plana çıkıyor. Bu makyaja kapatıcı ve fondötenle kusurlarınızı görünmez kılarak başlayın. Daha sonra bir fırça yardımıyla dudaklarınızı dıştan içe doğru boyayın.

Derin bakışlar
Bakışlarınızı derin ve anlamlı göstermek için yeşil ve maviyi kullanın. Göz kapaklarınızın üzerine mavi far sürün, göz pınarlarınızdan göz ortanıza yeşil far uygulayın. Alt ve üst kirpik diplerinizi yumuşak uçlu mavi bir göz kalemiyle belirginleştirin.
Haberin fotoğrafları