kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kendimi hayvanlara adamak istiyorum!

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Sertab Erener, star gibi yaşamayı sevmediğini söyledi: Kaynağım şarkı söylemem. İleride belki kendimi çocuklar ile hayvanlara adayabilirim!..
Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Sezen Aksu'nun imzasını taşıyan 'Hayat Beklemez' adlı şarkısına klip çekti. Çekimleri Bahçeşehir'deki Mamaza Cafe'de gerçekleştirilen klibin yönetmenliğini Murad Küçük üstlendi. Erener, yeni klibi için şunları söyledi: "15 yıldır klip çekiyorum. İlk kez bir çekime, klip hakkında fazla bir şey bilmeden geliyorum. 'Hayat Beklemez' şarkısında, genelde özel insanların duyduğu hapsoldukları dünyadan kaçma ihtiyacını anlatıyoruz. Klipte herkes bir yerden kaçıyor, ben de konserden tüyüyorum ve birbirimizden habersiz bu insanlarla parkta buluşuyoruz."

KENDİME UZAKTAN BAKARIM

Çekimler sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Erener, kendisinin hayatın debdebelerinden uzaklaşmak istediğinde soluğu Bodrum'da aldığını söyledi ve şöyle devam etti: "Ben Sertab Erener'i dışarıdan seyretmeyi ve kendi hayatımda oyuncu olmayı tercih ediyorum. Huzurlu olmamı buna borçluyum. Kaçmalarım da genellikle içsel yolculuk şeklinde oluyor. Meditasyon yapıyorum veya hiçbir şey yapmıyorum. Hiçbir şey yapmamayı denemek de zor oluyor. Bence, insanın arada sırada yalnız alması gerekiyor."

STARLIĞI PEK SEVMİYORUM
Sanatçı, magazin basınının bu kadar içindeyken yaşanan polemiklerden uzak kalabilmesinin sırrını ise şöyle açıkladı: "Ben sadece sahneme sahip çıkıyorum. Ne söylüyorsam, çok sahici konuşuyorum. Benim kaynağım şarkı söylemek. Hayatımın bir noktasında belki kendimi hayvanlara ve çocuklara adayabilirim. Starlık müessesesinin getirdiği şeyleri pek sevmiyorum çünkü o şeyler yüzünden bir süre sonra kendinle yabancılaşıyorsun."