kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu kez aşk değil bir veda yemeği yedik

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Megastar Tarkan ve avukat sevgilisi Bilge Öztürk önceki gece bir veda yemeğinde buluştu. Çift yemek çıkışı yedi yıllık ilişkilerini 'kesin olarak' noktaladıklarını açıkladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu kez aşk değil bir veda yemeği yedik
Tarkan ve sevgilisi Bilge Öztürk yedi yıllık ilişkilerine son noktayı koydular. Son bir aydır haklarında 'ayrılacaklar' söylentisi çıkan çift önceki akşam Beşiktaş Plaza'nın üst katında bulunan Vogue Restaurant'ta yedikleri yemekten sonra basın mensuplarına 'ayrıldık' açıklaması yaptı. Bir barışma yemeği için biraraya geldiği düşünülen Tarkan ve Bilge'nin, "Göründüğü gibi değil. Bu bir veda yemeğiydi, ayrıldık" açıklaması yapmaları ise şok etkisi yarattı. Tarkan konuşurken Bilge Öztürk'ün gözlerinin dolduğu ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu dikkatlerden kaçmadı.

ESAS PROBLEM BENDİM
Bu kararı alırken çok zorlandıklarını ve çok üzüldüklerini belirten Megastar duygularını, "Ağlamadan ayrılık olmaz, hatıralar uslu durmaz, kalanlar gideni gönlünde taşır, aşk sevene yük olmaz. Biz böyle bilir böyle yaşarız..." şarkı sözleriyle ifade etti. Tarkan "Hakkınızda basında çıkan haberlerden dolayı mı ayrıldınız?" sorusuna ise, "Bilge'nin evlilik baskısı Tarkan'ı kaçırdı, diye haberler çıktı. Öyle bir şey yok. Belki de bu ilişkideki esas problem bendim. İşe tamamen kendini vermek durumundayım, sanatçı adamım yani ben" yanıtını verirken ayrılık sebebi olarak, herkesin kendi yolunda yürümek istemesini gösterdi ve kendini müziğe vermek istediğini ifade etti. Bilge Öztürk ise "Hayat bizi bu noktaya getirdi. Bakalım bundan sonra ne olacak? Ben de çok merak ediyorum" şeklinde konuştu.

GÜZEL HATIRLANSIN
"Uzun süredir çok düzgün bir ilişki yaşadık ve lekelensin istemiyoruz, güzel hatırlanmak istiyoruz" diyen Tarkan, basın mensuplarından ricada bulunarak; "Bu güzel insanı üzmeyin, onu herhangi biriyle gördüğünüzde hemen sevgilisiymiş gibi göstermeyin. Bozuşuruz ha!" dedi. Daha önceki röportajlarında çocuk sahibi olmak istediğini söylediği hatırlatılan Tarkan, bu isteğinden vazgeçmediğini ama şu anda kendisini baba olabilecek ruh hali içinde hissetmediğini sözlerine ekledi. İkilinin hayli buruk tavırları dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları