kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İlk flörtüm 14 yaşındaydı

Yeni Haber
Sevilen gençlik dizisi Genco'nun iki oyuncusu iki oyuncusu Hazal Kaya, ilk flörtünü anlatırken Orhan Şimşek de erkeklerin flörtlerine bakışlarını anlattı.

Televizyongazetesi'nin haberine göre; Özel bir kanalda yayınlanan programa katılan, 19 yaşındaki oyuncu, ilk kez 14 yaşında flört ettiğini anlatarak "Ben ilk flörtümü annem ve anneannemle de tanıştırmıştım. 'Bakın benim ilk sevgilim' diye. Onlar da tanıdıkça çok sevmişlerdi" dedi. Kaya, erkeklerin flörte sadece cinsellik açısından bakıp bakmadıkları ile ilgili bir soruya da "Kızın buna ne şekilde tepki verdiğine bağlı olarak değişir diye düşünüyorum. Tepki vermeli belli bir noktadan sonra" dedi.

Orhan Şimşek ise toplumda erkek çocukların duygusallığının bastırılarak cinsel yönden kışkırtılmasının yanlışlığına değinerek "Erkekler daha rahat büyüdükleri ve kendi aralarında çok daha rahat konuşabildikleri için tabi ki böyle bir şey var. Biz erkekler bayanlardan biraz daha saf olduğumuz için dolmamız, şişmemiz ve gaza gelmemiz daha kolay. O yüzden de erkeklerin yüzde ellisi flörtlerine duygusal açıdan, diğer yüzde ellisi de cinsel yönden bakar" diye konuştu.