kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Meteliğe kurşun atacak durumda

Yeni Haber
Müzik dünyasında yaşanan kriz, Zerrin Özer'i meteliğe kurşun atacak hale getirdi.

Eşi Levent Süren'le de ayrılığın eşiğinde olan ünlü şarkıcı, Büyükçekmece'deki evinin kirasını ödeyemediği için evsahibi tarafından icraya verildi.

* ZERRİN ÖZER VE EŞİNİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ZERRİN SIFIRI TÜKETTİ

Müzik camiasındaki yozlaşmayla birlikte birçok sanatçı gibi maddi sorunlar yaşayan Zerrin Özer, sıfırı tüketti...

Zerrin Özer, Türkiye'nin en iyi seslerinden biri kuşkusuz. Ancak onun hayatında hüzün hiç eksik olmuyor. Yıllar önce tecavüze uğradığı gerçeğini yıllarca yüreğinde saklayan ünlü sanatçı; yeni yuvasında da mutluluğu bulamadı.

Eşi Levent Süren ile ayrılığın eşiğine gelen ünlü sanatçı maddi sıkıntılar nedeniyle zor durumda... Büyükçekmece'de oturduğu evin kirasını ödeyemediği için malsahibi tarafından icraya verilen Zerrin Özer hakkında dava açıldı...

YALAN BEYAN İDDİASI

Avukat Atilla Tanman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği dilekçede, Özer'in kira borcunu ödeyemediğini ve bu yüzden de icra takibi başlattığını belirtti. Aynı dilekçede, Özer'in ikametgah adresine ilişkin yalan beyanda bulunduğu da iddia edildi.

Avukat Tanman, Mayıs 2008'de savcılığa verdiği dilekçede, "Şüphelinin gerçek adresini bulabilmek içni yaptığımız çabalar sonuçsuz kaldığından gerçek adresini bildiremiyoruz. Şüpheli hakkında ceza yasasının 206. maddesinden kamu davası açılmasını talep ederiz" dedi.