kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben çocuk seviyorum. Kime ne?

Yeni Haber
Özel bir TV'de yayına başlayan yarışmada sunuculuk yapan Pınar Altuğ, jüri üyesi Cenk Eren'in evli çiftlerin yaş farkıyla ilgili eleştirisine maruz kaldı. Ancak Altuğ, bu sözlerin altında kalmadı...

Televizyongazetesi'nin haberine göre; Bir yarışmada jüri üyeliği yapan Cenk Eren, yarışmaya katılan bir çiftin yaşlarının büyük olmasıyla ilgili bir eleştiride bulundu.

*PINAR ALTUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* PINAR ALTUĞ VE YAĞMUR ATACAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu sırada Pınar Altuğ'un müdahalesiyle karşılaşan Cenk Eren, evlilikteki büyük yaş farklılıklarına da değindi ve konu Pınar Altuğ'un kendisinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan ile yaptığı evliliğe geldi. "Pınar benim çok iyi arkadaşım. Fakat, ben Yağmur'la evleneceğini duyunca saygı duydum ama tasvip etmedim" diye konuştu.

Bu sözler üzerine Pınar Altuğ ise "Çok gördük yaşları birbirine uyup da yapamayanları" dedi. Altuğ, benzer durumdaki bir çift ile ilgili konuşmalar sırasında da aile terapisti Selin Özkök Karacehennem'in yaş farkının olumsuz neticeler verdiği sözleri üzerine de "Bana da çok şey söylediler, oh iyiki evlenmişim" dedi.

Yarışmanın ilerleyen saatlerinde Altuğ, yarışmacıları sürekli yaş farkları nedeniyle eleştiren jüriye taş atarak "Şimdi gelen yarışmacımızın yaşları uygun. Uğraşamayacaksınız" diye konuştu. Ancak Cenk Eren'in "O zaman sizinkine girelim" sözlerine maruz kaldı. Altuğ bu kez, "Buyurun, ben hazırım" dedi. Cenk Eren ise, "Biraz önce Selin hanım, 'Pınar'ınki farklı' dedi. Nesi farklı?" diyerek Altuğ'a takılmaya devam etti. Pınar Altuğ, Eren'e "Farkı şu; evliyim ve bebek bekliyorum" cevabını verdi.

Ancak atışmalar bununla da bitmedi. Bu esnada konuşmaya dahil olan Selin Karacehennem, bir kaç yıl önce Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ'u deniz kenarında gördüğünü ve Atacan'ın bir kaç kez suya girip çıktıktan sonra Pınar Altuğ'dan "Yeter artık atlama" uyarısını aldığını söyledi.

Pınar Altuğ'un tüm bu konuşmalara cevabı ise açık ve net oldu:

"Biliyorsunuz bunun yaşla hiç ilgisi yok. Ben eminim ki Yağmur 10 sene sonra da aynı olacak. Ben çocuk seviyorum. Kime ne?!"