kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eto'o Fener yolunda

Yeni Haber
Kamerunlu yıldız için yeniden girişimlere başlandığı, temasların son derece olumlu geçtiği belirtildi ..
Her sezon süper bir yıldız transfer eden F.Bahçe'nin bu kez de Eto'o ile dünyayı sarsmaya hazırlandığı ileri sürüldü. İspanyol gazetecilerin iddiasına göre, F.Bahçe bir süre önce ara verdiği Eto'o konusundaki girişimlerine tekrar başladı. Barcelona, satış listesine koyduğu "Kara panter" lakaplı futbolcunun bonservisinde ciddi bir indirim yaptı ve rakamı 40 milyon euro'dan 27 milyon euro'ya çekti.

F.Bahçe'nin Barça yöneticileriyle bonservis pazarlığını sürdürdüğü belirtilirken, Eto'o'ya önerilen rakamın yıllık 6 milyon euro olduğu ve bu ücretin yıldız futbolcu tarafından kabul edildiği vurgulandı.

BU AŞK BİTMEZ

Barça 40 milyon euro'dan 27 milyon euro'ya indi. Kamerunlu golcü de fedakârlık yaptı. Eto'o yeniden gündeme oturdu....

Fenerbahçe bir süre önce Barcelona'nın satışa çıkardığı Samuel Eto'o için İspanyol yöneticileriyle masaya oturmuş, ancak transfer Katalan ekibinin bonservis bedeli olarak 40 milyon euro istemesiyle daha başlamadan bitmişti. Yıllık 8 milyon euro isteyen Eto'o da Fenerbahçe'ye sıcak bakmayınca "hayali bile güzel" bu transfer dosyası açılmamak üzere kapanmıştı. Ancak geçen hafta içinde flaş bir gelişme yaşandı.

İSPANYOL İDDİASI

İspanyol gazetecilerin ididasına göre, Kamerunlu yıldızın menajeri Fenerbahçeli yöneticileri arayarak Barcelona'nın bonserviste indirime gittiğini ve fiyatı 27 milyon euro'ya çektiğini duyurdu. Menajerin "Eğer hâlâ Eto'o'yu istiyorsanız ve fedakarlık yapmaya hazırsanız bu iş olur" dediği ileri sürüldü. Yapılan ilk görüşmelerde Eto'o'nun yıllık ücrette 6 milyon euro'ya kadar düştüğü, Barça ile ise görüşmelerin devam ettiği iddia edildi.

FOTOMAÇ