kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ferdi Tayfur şarkıları ile 10 bin hayranını coşturdu.

Biz barıştık, istediğim zaman eve dönebilirim

Mustafa DERYAHAN
Ferdi Tayfur, Necla Nazır'la barıştıklarını söyledi ve ekledi: O benim 30 yıllık eşim. Bırakmak bana yakışmaz. Ayrılık söz konusu olmaz..
İstanbul'da yaklaşık üç yıldır konser vermeyen ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, önceki akşam Zeytinburnu Belediyesi'nin toplu nikah şöleninde sahneye çıktı. Konser verdiği stadyuma Necla Nazır'dan olan kızı Tuğçe ile gelen Tayfur, şarkılarıyla yaklaşık 10 bin kişiyi coşturdu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü sanatçı, yaklaşık iki önce ayrıldığı eşi Necla Nazır ile barıştıklarını açıkladı.

BIRAKMAK OLMAZ
Her ailede büyük ya da küçük tartışmaların yaşandığına dikkat çeken Ferdi Tayfur, şunları söyledi: "Bundan önce de defalarca tartışmış, birkaç defa da ayrılmıştık. Ama bunların hiç birisi basına yansımamıştı. Bir müddet Necla Hanım ile ayrı yaşadık ve kafamızı dinledik. O benim 30 yıllık eşim, ayrılma diye bir şey olamaz. 30 yıllık eşimi bırakmak bana yakışmaz. Barıştık, ben istediğim zaman evime dönebilirim." Kızı Tuğçe'nin bir an olsun yanından ayrılmadığını söyleyen Ferdi Tayfur, "Evlatlarım, bana hep her konuda destek oldular" dedi.
Haberin fotoğrafları