kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
''ABBA asla biraraya gelmeyecek''
00:35
İsveçli Abba topluluğunun bestecilerinden Bjorn Ulvaeus, ''Mamma Mia'' müzikalinin başarısına karşın topluluğun asla yeniden biraraya gelmeyeceğini söyledi.

Bjorn Ulvaeus, İngiliz Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, ''Bir daha asla sahnede görünmeyeceğiz'' dedi.

Hayranlarının Abba'yı ''genç, çılgın, enerji ve tutku dolu'' bir topluluk olarak hatırlamasını istediğini belirten Ulvaeus, artık biraraya gelme gerekçelerinin bulunmadığını, paranın biraraya gelmeyi istemek için etken olmadığını ve hayranlarının topluluğu birarada oldukları dönemdeki gibi hatırlamalarını istediklerini söyledi.

Solist Agnetha Faltskog, besteci Björn Ulvaeus, besteci Benny Andersson ve solist Anni-Frid Lyggstad'dan (Frida) kurulu Abba, en sevilen şarkılarından hazırlanan ve 1999 yılından bu yana 170'i aşkın ülkede sahnelenen ''Mamma Mia'' filminin ilk oynatımı için dün İsveç'te, 1986'dan bu yana ilk kez halkın önünde birarada göründü.

Eurovision'u 1974'te kazanarak tüm dünyada ün kazanın ve 70'i aşkın beste yapan Abba'nın şarkılarını temel alan, aynı adlı Broadway müzikalinin sinema film uyarlaması olan ''Mamma Mia'' filminin başrolünde Amerikalı Meryl Streep oynuyor. Film adını, Abba'nın 1975 yılında müzik listelerinin zirvesine çıkan ''Mamma Mia'' adlı şarkısından alıyor.
Diğer Dünya Haberleri