kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bedava tatil olanağı

Yeni Haber
Almanya'nın önde gelen turizm şirketlerinden Öger Tours, Türkiye'deki bazı tatil yerlerinde ''kaliteyi test etmek'' amacıyla bir haftalık bedava tatil olanağı sunuyor.

Bild am Sonntag gazetesi, ''Tatili test edecekler aranıyor'' başlığıyla verdiği haberde, Öger Tours'un Türkiye'deki en iyi kulüp ve barların tespit edilmesi amacıyla isteyen kişileri bir hafta süreyle Bodrum ya da Alanya'ya göndereceği ve kendilerini burada 4 ya da 5 yıldızlı bir otelde ağırlayacağı belirtildi.

Söz konusu kişilerin çekiliş sonucunda belirleneceği ifade edilen haberde, bu kişilerin en az 18 yaşında olmaları gerektiği, 15-30 Eylül 2008 tarihlerinde tatile gidecekleri kaydedildi.

Bu bedava tatil olanağından yararlanmak isteyenlerin isim, adres, yaş ve telefon numaralarını bir kağıda yazarak, ''Öger Tours, Stichwort:

'Urlaubstester-Party', Sportallee 4, 22335 Hamburg'' adresine göndermeleri gerektiği ya da ''www.oeger.de'' adlı internet sayfası üzerinden de başvuruda bulunabilecekleri bildirildi. Çekiliş için son başvuru tarihi 12 Temmuz 2008 olarak belirlendi.

(AA)