kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Rahmi Koç ile Randy Repass dün Kartal’da West Marine işbirliğinin ilk mağazasını birlikte açtı. Açılışta Koç, Repass’a dönerek, "Sürekli mağaza açılışı yapıp kurdele topluyorum. Yeni buluşum firmaların rengi ve logosuna özel kurdele yaptırıyorum" dedi.

'Maliye yasayı çıkarırsa tekne tutkunları Türk bayrağına döner'

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Türkiye'deki tekne sahiplerinin yabancı bayrakları indirmek için Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı düzenlemeyi beklediğini belirterek, "Eminim bu yolla Maliye'nin hazırladığı düzenleme ile çok sayıda tekne sabihi millileşecektir" dedi.

3 TARAFI DENİZLE ÇEVRİLİ
Türkiye'nin üç tarafı denizle çevrili olduğu halde insanların, politikacıların, bürokratların, sporcuların, tekne yapımcılarının, yat inşa edenlerin yüzlerini ancak son 10 senedir denize çevirmeye başladıklarına dikkat çeken Rahmi Koç, "Deniz turizmi patladı, yat inşası aldı başını gitti, marinalar ağzına kadar dolu, tersaneler 2013'ten sonraya ancak gün verebiliyor. Dolayısıyla dehşet bir hareket var" dedi. Rahmi Koç, bununla beraber yat malzemesi sanayisinin de çok yol kat ettiğini, en sevinilecek tarafının da Türkiye'nin büyük ölçüde yat malzemesi ihracatı yapması olduğunu ifade etti.