kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ölmeden hemen önce

Slovenya'da Sava Nehri'nde facia. Girdaba yakalanan iki kanodaki 14 kişiden biri kurtulabildi. 8'i öldü, 5 kişi de kayıp..
Slovenya'da felaketle sonuçlanan kano gezisinin şoku ve üzüntüsü yaşanıyor. Milletvekili ve Sevnica kenti Belediye Başkanı Kristijan Janc'ın, Sava Nehri üzerinde düzenlediği gezide, iki grubun kanoları baraj duvarına çarptı. Önceki gün öğleden sonra meydana gelen kazada, aralarında Janc'ın da bulunduğu 6 kişi boğularak can verdi. Karaya çıkmayı başaran 3 kişiden de 2'si hastanede öldü. Bir kişi kurtulurken, 5 kişi halen aranıyor. Kıyıya yüzerek ulaşan Slovenya TV muhabiri Goran Rovan, başkent Ljubljana'nın 90 kilometre güneydoğusundaki Sevnica kentinde meydana gelen korkunç kazayı, "Adı 'Son Düşüş' olan gezi için Sava Nehri'ne açıldık. Birden kanolarımız baraj inşaatının yol açtığı girdaba yakalandı. Kontrolü kaybettik ve hızla baraj duvarına çarptık" sözleriyle anlattı.

TV MUHABİRİ KURTULDU
Kendisiyle beraber 2 kişinin kıyıya ulaştığını da belirten Rovan, "Ancak kıyıya beraber vardığımız 2 kişi de hastanede yaşamını yitirdi" diye konuştu. Korkunç kazaya kurban giden kano ekibinden geriye ise, kazadan dakikalar önce çekilmiş görüntüleri kaldı.
Haberin fotoğrafları