kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kadriye Türkeş, eşinin milletvekili olunca kendisini Ankara’ya götürmediğini ve mağdur olduğunu iddia etti.

'Bana bakmıyor' nafakası istiyor

Neslihan KESKİN / SABAH
MHP'li Türkeş'in 19 yıllık eşi, "Vekil olup Ankara'ya taşınınca bana bakmıyor" diyerek 4 bin YTL aylık nafaka davası açtı..
MHP'nin merhum genel başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'e 19 yıllık eşi Kadriye Serpil Türkeş, "milletvekili olup Ankara'ya taşınınca kendisine bakmamakla" suçlayarak nafaka davası açtı. Bir çocuk annesi Türkeş, "Maddi durumum çok kötü" diyerek, halen nikâhlı olduğu eşinden 4 bin YTL aylık nafaka istedi. İstanbul Aile Mahkemesi'ne Kadriye Serpil Türkeş adına avukatı tarafından verilen dilekçede şu iddialar yer aldı: "Son dönem seçimlerinde milletvekili olan Tuğrul Türkeş, Ankara'da yaşamaya başlamıştır. 19 yıllık evliliğini hiçe sayan Türkeş, eşini götürmemiştir. Eşinin yanına gelmesini istemeyen Tuğrul Türkeş, bu isteğini açıkça eşine söylemiştir. Yeni bir eve taşınan Türkeş, eşine ev adresini bile vermemiştir. Aradığında da hakaretlerle karşılık vermiştir."

"OĞLUNU ANNESİNDEN AYIRDI"
Tuğrul Türkeş'in 18 yaşındaki oğlunu da yanına alarak annesinden ayırdığı iddia edilen dilekçede, "Tuğrul Türkeş, maddi sıkıntı içinde olan eşi Kadriye Serpil Türkeş'e bakmamaktadır. Müşterek çocuğunu da okumak için yanına alan Tuğrul Türkeş, eşini İstanbul'a tek başına bırakmıştır. Çektiği sıkıntıları bilmesine rağmen, düzelmesi için hiçbir çaba sarf etmemektedir" denildi. Dilekçede, "Tuğrul Türkeş şirket ortağı, gayrimenkul sahibi, aynı zamanda milletvekili maaşı almaktadır. Maddi sorunlarını çözebilecek kadar gücü olan Tuğrul Türkeş, sanki eşine yokmuş gibi davranmaktadır" ifadeleri yer aldı. Dilekçede Tuğrul Türkeş'in eşine 4 bin YTL aylık nafaka ödemesi talep edildi.