kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyete ABD'nin bağımsızlığını kutladı!

ABD İstanbul Başkonsolosu Sharon Winner'ın konsolosluk binasınde verdiği Bağımsızlık Günü' resepsiyonuna sosyete akın etti....
İstanbul henüz hayalet şehir kıvamına bürünmese de, bu hafta gerçekleşen davetlerin sayısı bir elin parmakları kadar bile değildi! İstanbul'un elitleri bu hafta ilk kez, ABD'nin 'Bağımsızlık Günü'nü kutlamak için İstinye'deki konsolosluk binasındaki verilen resepsiyonda sosyalleşti.

KONUKLARINI KAPIDA KARŞILADI
ABD İstanbul Başkonsolosu Sharon Winner ve eşi Kerry Winner'ın ev sahipliği yaptığı, 232. Bağımsızlık Günü'nün kutlandığı resepsiyona yaklaşık bin 500 kişi akın etti. Resepsiyon nedeniyle ABD Konsolosluğu'nun bahçesi tam bir karnaval alanına dönüştürülmüştü. Amerikan kökenli yiyecek ve içecek firmalarının açtıkları stantlarda davetlilere ikramda bulunması, alanı daha da renklendirdi. Başkonsolos, eşi ile birlikte kapıda yaklaşık bin 500 konuğunu karşılayıp, tek tek resim çektirip, 'hoş geldiniz' derken; kabul sonrası kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında iki ülke arasındaki dostluk köprülerinin ebediyen bozulmayacağının altını çizdi.