kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Madonna, 49 yaşında olmasına rağmen genç kız gibi görünüyor.

Yıllar en çok onlara yaradı

Çoğu kadın yaşlandıkça çirkinleşmekten korkar. Ama yıllar bazı kadınlara da çok yarar. Michelle Pfeiffer, Marcia Cross ve Celine Dion gibi Hollywood yıldızları da, şarap gibi yaşlandıkça güzelleşenlerden.....
Michelle Pfeiffer
Gençliğinde California Güzellik Kraliçesi seçilen Michelle Pfeiffer, bugünkü görünümünden de en az o günler kadar memnun. Şıklığını Armani'nin yönlendirmesine borçlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, kendisine kalsa çok rüküş olabileceğini itiraf ediyor. 50 yaşındaki Pfeiffer, yaşlanmanın doğal bir süreç olduğunu söylüyor ve bunu kabul etmek gerektiğini ifade ediyor.

Madonna

Modanna, gençlik yıllarında bugünkü gibi bir stil ikonu değildi. Ünlü şarkıcı o günleri, "Hoş bir kız gibi görünmek istemiyordum, hiç makyaj yapmıyordum" diye anlatıyor. Bugün 49 yaşında olan başarılı şarkıcı, fiziksel çekiciliğini korumak için durmadan spor yapıyor, yediklerine dikkat ediyor. Bir günlük programında; ata binmek, yüzmek, ağırlık kaldırmak, pilates ve yoga yapmak yer alıyor.

Janet Jackson
80'li yıllarda müzik dünyasına adım atan Janet Jackson, o yıllarda upuzun saçları ve tuhaf kıyafetleriyle dikkat çekiyordu. "20'li yaşlarım benim için çok zordu, aynaya bakmaya bile çekiniyordum" diyen Jackson, aradan geçen 20 yılla birlikte kendi stilini oturtmayı başardı. Ünül şarkıcı, bugünkü stilini ve güzelliğini, sevgilisi Jermaine Dupri'ye borçlu olduğunu itiraf ediyor.

Courteney Cox
"Bacaklarım çok kısa o yüzden vücudumu hiç beğenmiyorum" diyen Courteney Cox, eskiden yanlış kıyafet seçimleri yapıyordu. Ama yıllarla birlikte, kendisi için doğru giyim tarzını bulmayı başardı. Özellikle düşük belli jeanlerin kendisi için kurtarıcı olduğunu söyleyen 43 yaşındaki Cox, artık vücudunun güzel taraflarını öne çıkarmayı iyi biliyor.

Celine Dion
"Eski fotoğraflarıma bakınca kendimi kötü hissediyorum. Aşırı zayıftım, dişlerimle ilgili problemlerim vardı ve çok çirkindim" diyen ünlü şarkıcı Celine Dion, 40 yaşına geldiği bugünlerde görünümüyle barışmayı başarmış. Dion, kısa saçlarını uzattı ve modaya daha uygun giyinmeye başladı.

Marcia Cross
15'inci doğumgününde "Hayatımın yarısındayım, 30'uma geldiğimde öleceğim" diye ağlayan 'Desperate Housewives'ın yıldızı Marcia Cross, 42 yaşındayken hayatının erkeğiyle tanıştı. Geçtiğimiz yıl da ikiz kızlarını kucağına aldı. Bu zaman içinde daha da çekici bir kadın haline gelen ünlü oyuncu güzelliğin mutluluktan ve sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaktan kaynaklandığını düşünüyor.
Haberin fotoğrafları