kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Song Trabzonspor'da

Yeni Haber
Trabzonspor, daha önce anlaştığı Rigobert Song ile basın huzurunda sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp genel sekreteri Hasan Yener ile Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, Song ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Alioğlu, ''Biz onunla anlaşmaktan mutluyuz. O da ismine yakışır beklentileri yerine getirecek. Geleceğe ışık tutan Trabzonspor olarak yola devam edeceğiz. Transferlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Song'un Galatasaray'dan dışlanmış bir oyuncu olmadığını kaydeden Alioğlu, ''Song, lider bir oyuncu. O da oradaki hukuki sözleşmeyi bitirdiği aşamada Trabzonspor'a dahil edilmiştir. İstanbul'un dışladığı, Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği gibi bir durum yok'' diye konuştu.

Song ise Trabzonspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Önümüzde büyük bir hedef var. Yeni, iyi bir takım oluşturuldu. Şampiyonluk için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Eski ve yeni futbolcular ile beraber bir aile gibi iyi bir takım yapmaya çalışacağız'' dedi.

Trabzonsporlu yöneticilere kendisine teklif getirdiği için teşekkür eden Song, şöyle devam etti:

''Benden beklediklerini biliyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Bunun bilincindeyim. Geçmişimden daha çok başarılı olmaya çalışacağım. Bir kişi ile takım olmaz, hep beraber bir takım oluşturmamız gerekiyor. Yönetimiyle, futbolcusuyla, malzemecisiyle, seyircisiyle bir takım olup şampiyonluğun en büyük adayı olacağımıza inanıyorum. İnşallah bunu başaracağız.''

Song, 32 yaşın insanın tam olumlu yaşı olduğunu belirterek, ''Yaşımdan da gurur duyuyorum. Daha çok istekli oynamaya çalışıyorum. 17 yaşında da Dünya Kupasında oynadım. Çalışmaya devam edeceğim'' diye konuştu.Tecrübeli futbolcu, Afrika Kupası'nda geldiğinde yorgunluk ve sıcaklıktan dolayı baldırında ortaya çıkan sakatlık nedeniyle forma giyemediğini kaydetti.

Trabzonspor'u 4 yıldır takip ettiğini ve tanıdığını kaydeden Song, ''Geçmişte sorun yaşandı ama bu demek değil ki kötü bir takım. Takımı iyi bir duruma getirmek bizim görevimiz. Çok kaliteli oyuncuları var'' dedi.