kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

5 günlük hava tahmini-HARİTALI

Yeni Haber
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; yurtta yağış beklenmiyor. Yurdun kuzey bölgeleri ile Akdeniz'in iç kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIĞI YARIN DOĞU BÖLGELERDE 3-5 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklığının doğu bölgelerde yarın 3-5 derece azalacağı belirtildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre,yurdun kuzey kesimleri, yarın parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz Bölgesi, Eskişehir, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ile Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklığı doğu bölgelerde 3-5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Yurdun kuzeydoğu kesimleri Pazartesi günü, parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır çevreleri kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yurdun kuzeydoğu ve doğu kesimleri Salı günü, parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

Çarşamba günü, yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara bölgesi kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.Yurdun kuzeybatı ve kuzeydoğu kesimleri Perşembe günü, parçalı ve çok bulutlu, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...