kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aragones'in listesindeki 5 yıldız

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin yeni hocası dün yönetimle üç saat süren bir toplantı yaptı. İspanyol teknik adamın yönetime verdiği transfer listesinde çok ünlü isimler bulunuyor.

5 YILDIZLI LİSTE


Başkan Yıldırım ve yöneticilere takımı çok iyi analiz ettiğini anlatan İspanyol hoca, transfer istedi; 5 yıldızdan oluşan bir de liste sundu.

Luis Aragones, kolları hemen sıvadı ve Fenerbahçe'de çalışmalara başladı. İspanyol çalıştırıcı, dün kulüp binasında bir araya geldiği başkan Aziz Yıldırım ve ekibiyle 3 saatlik bir toplantı yaptı. Aragones'in toplantıda takımı kasetlerden çok iyi analiz ettiğini ve bazı eksikler belirlediğini söylediği belirtilirken, yönetime hangi bölgelere transfer istediğini de bir rapor halinde anlattığı bildirildi. 70 yaşındaki tecrübeli hocanın, başkan Yıldırım ve yöneticilere 5 yıldızdan oluşan bir de transfer listesi sunduğu öğrenildi. Listede önemli isimler bulunduğu belirtildi.

REYES LİSTE BAŞI

Bu isimlerden en önemlisi Atletico Madrid'li Reyes. 3 yıl daha sözleşmesi olan İspanyol forvet, geçen yıl La Liga'da 26 maç yaptı ancak gol atamadı. Reyes'in alternatifi ise Barça'nın serbest bıraktığı Esquerro. 32 yaşındaki oyuncu geçen sezon 24 maçta 3 gol attı. Aragones'in, şartların zorlanması halinde Valencia'lı Morientes'in de alınabileceğini yönetime bildirdiği kaydedildi.

Aragones'in orta saha için ise bonrservisi elinde olan Mallorca'nın Yunanlı yıldızı Basinas ile Udinese'li Gökhan İnler'i tavsiye ettiği ifade edildi. Yönetimin ise Carew ve Cisse isimlerini gündeme getirdiği öğrenildi.

FOTOMAÇ