kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Engin açıklama yaparken çok sinirliydi.

Satışa koyduk!

FATİH DOĞAN
Menajer Engin, "Affedilmeleri mümkün değil. İki futbolcu da satılık. Gelen teklifleri yönetim değerlendirecek. Herkesin yeri dolabilir" dedi..
Beşiktaş'ın sabah yaptığı idman sonrası basın mensuplarının huzuruna çıkan menajer Sinan Engin, "Her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim" dedi. Beşiktaş'ta herkesin yerinin dolacağını belirten Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Herkesin yeri dolar, her şeyden önce Beşiktaş gelir. Bu iki futbolcu da satılıktır. İsteyen takımlar Beşiktaş yönetimine teklif getirebilirler. Bunların aralarında eskiden gelen bir kavga varmış, konuşmuyorlarmış, bazı şeyleri yavaş yavaş temizliyoruz. Takım bu olaydan etkilenmedi. Bizim için önce saygı sevgi gelir, yeni gelen arkadaşlara da bunu söyledim. Onlar da kimsenin gözünün yaşına bakmayacağımızı gördüler. Ben barıştırmayı denedim barışmadılar. İki tane birbiri ile barışmayan futbolcunun bu takımda olmayacağına karar verdik."

DEMİRÖREN'DEN AF SİNYALİ
Bu arada dün kampa katılan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören olaylar hakkında detaylı bilgi aldı. Sinan Engin'e göre daha sakin olan Demirören, "Konuşmak için erken. Olayın üzerinden biraz zaman geçmeli" dedi. Başkanın olayı soğumaya bırakması 'af sinyali' olarak yorumlandı.