kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"F.Bahçe Real Madrid düzeyinde"

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İspanyol Luis Aragones, kulüpte geçirdiği ilk günün ardından Marca gazetesine yaptığı değerlendirmede, ''Fenerbahçe kulüp olarak, İspanya'nın büyük kulüplerinin düzeyinde. İlk değerlendirmeme göre Fenerbahçe, Barcelona veya Real Madrid düzeyinde'' dedi.

İlk gün olarak kendisine gösterilenlerden çok hoşlandığını kaydeden Aragones, ''Bana öyle geliyor ki, çok ciddi bir kulüp. Stadyumları mükemmel. Mimarı açıdan da aküstik olarak da çok etkileyici'' şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde ay sonunda oynayacakları ilk maçın çok önemli olduğunu ve hata yapma lükslerinin bulunmadığını kaydeden İspanyol teknik adam, ''İlk büyük hedefi başarmak için şimdiden çalışmaya başlamak gerek'' açıklamasında bulundu.

Bu arada Fenerbahçe ile Daniel Güiza'nın anlaşmasının an meselesi olduğunu iddia edilirken, İspanyol futbolcunun sevgilisi Nuria Bermudez'in hafta içinde iki aylık hamileyken düşük yapmasından dolayı Güiza'nın İstanbul'a gitmesinin geciktiği ileri sürüldü.