kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ne uyar, ne uymaz?

GÜZEL
Erkeklerin de kıyafetlerinde biraz eğlenmeye ihtiyaçları var, kabul ediyoruz. İşte papyon ya da kravat yerine takabilecekleri bu renkli minik fularların hiçbir zararı yok! Ne kadar lüzumsuz gibi görünse de diğer trendleri düşününce zararsız...

YAKIŞMIYOR
Gladyatör sandaletleri biz kadınlara bırakın! yaz sezonunda çok sevdiğimiz ve ayağımızdan çıkarmak istemediğimiz bu sandaletler erkeklerin ayağına yakışmıyor! Tabii Yunan tanrısı değilseniz...

ÇOK ÇİRKİN
Borat filmindeki mayokiniyi hatırlıyor musunuz? Ya da hatırlamak istemiyor musunuz? Ama Alexander McQueen hepimize bu mayokiniyi tekrar hatırlatmak ister gibi koleksiyonunda yer vermiş. Lütfen değişik olmaya çalışıp giymeye kalkmayın!

İlk sıra
*
Giorgio Armani'nin defilesinde Clive Owen ve Adrien Brody gibi stil sahibi erkekler olunca, en ilgi çeken defile de bu oldu.

* Vogue dergisinin genel yayın yönetmeni Anna Wintour'un, Milano'da defilelerde ilk sıralarda olması, bu defilelerde 'iş' olduğunu gösteriyor. Dolce&Gabbana defilesinin bir başka sürprizi de podyumdaki Naomi Campbell'dı.
Haberin fotoğrafları