kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

28.06.2008
Yelkenler fora
Yelken sporuna olan ilgi çoğaldıkça, İstanbul'da düzenlenen yarışlar da artıyor. Örneğin Capitol Alışveriş Merkezi ve İstanbul Yelken Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Capitol Cup 08 3.Uluslararası Optiweek Optimist Yarışları, bu yıl 30 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl Capitol Cup adıyla ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi gören yarışı geleneksel hale getirmeyi amaçlayan alışveriş merkezi yetkilileri, optiweek yarışları ile yelken sporuna gönül vermiş sporcuların Türkiye'de de tanınmasına destek vermeyi amaçlıyor. 30 Haziran'da İstanbul Yelken Kulübü'nde düzenlenecek açılış gecesinin ardından, yarışlar 1 Temmuz'da start alacak. Beş gün sürecek olan yelken yarışlarına farklı ülkelerden 7-12 yaş grubu çocuklar katılacak. Bilgi için Tel: (0216) 554 77 77

İndirim başladı
Alışverişe çıkmak için indirimleri bekleyenlerdenseniz, şimdi tam zamanı... Birçok marka indirime girdi bile. Örneğin spor ve rahat giyim markası Collezione'da yüzde 50'ye varan indirim var. Markanın 2008 yaz koleksiyonlarında, retro desenleri günümüz trendlerine uyarlayan tasarımlar, canlı renkler, rahat kesimler, günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek uyumlu kombinler dikkat çekiyor. Özellikle kırmızı, deniz mavisi ve yeşillerin hakim olduğu 2008 yazının vazgeçilmez renkleri arasında, açık griler, kavun içi ve açık sarı bulunuyor.

Kepek sorununa altı farklı çözüm
Saç derisindeki ölü hücrelerin kuruyarak dökülmesi sonucu ortaya çıkan kepek problemi kadın-erkek herkesin korkulu rüyası. Neyse ki kepek sorununu çözmeye yarayan çeşitli ürünler var. Bu konuda ünlü markalardan biri olan Clear, kepek sorununu çözmek için yeni bir formül geliştirdi. Formüldeki mineraller içeren Vita-Ace, cildimizde yer alan üst tabakanın en alt katmanına inerek, saç derisini besliyor. Bu sistem aynı zamanda saç derisindeki kuruluk, kaşıntı, kepek ve dökülme gibi sorunları da ortadan kaldırmayı hedefliyor. Clear'ın bu yeni serisinde farklı saç tiplerine uygun altı farklı ürün bulunuyor. Clear'daki bir başka yenilik ise erkeklere özel ürünler... Erkek cildi göz önüne alınarak formüle edilen Clear Men serisi de kepek sorunu olan erkeklere çözümler sunuyor.
Haberin fotoğrafları