kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

T.T: Âşık olacağım kadından kaçarım

-Ne olursa bu evlilik biter?
- T.T:
Karımda düşünce olarak bile bir ihanet hissettiğimde bitiririm. Dese ki 'Ben şu adamı çok beğeniyorum,' o an biter. Ben birine, karımı boşayacak kadar âşık olursam kaçarım. Âşık olacağım insandan kaçarım. Âşık olmam, aptal bir adam değilim. Çünkü âşık olacağım kadından bir gün bıkabilirim, ama ailem ve karımdan bıkmam. İnsanız, bir hata yapabiliriz. Birine kayabilirim, bu bir gecelik bir kayma olabilir, bir aylık kayma olabilir... Aranan bir adam değilim. Davetlere çok zorunlu olmadıkça katılmam. Hep evimdeyim.

- Aranan erkek ne demek?
- T.T:
Evden kendini dışarı atıp sürekli dışarıda olan erkektir. Bu illa cinsel anlamda değildir..
- S.T: Çocuklar olduktan sonra gerçek bir aile olduğumuza inanıyorum; çocukların ailede çok farklı yeri olduğunu düşünüyorum. Kardeşlerin birbirlerine olan bağlılıkları beni mest ediyor.

- Eski eşlerinizle görüşüyor musunuz?
- T.T:
Hayır, hiçbiriyle görüşmüyorum. Görüşmek isterdim, birinci eşim zaten başkasıyla evlendi, ikinci eşim de... İkinci eşimle çocuklar için görüşmek isterdim. Ancak görüşebileceğim yapıda biri olsa zaten ayrılmazdım. Suzan 'Evlenmeyelim, birlikte olalım,' dedi. Suzan'ın benden hiçbir beklentisi yoktu, ama benim annem tutucu bir kadın, ben onlara Suzan'ı karım olarak lanse etmek istedim.