kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evren Uysal (Batur Yurtsever cevaplıyor)

1- Evren'i ilk tanıdığım günü hiç unutmuyorum... Çantası, grunge kıyafeti vardı. Kendine has tarzı olan ve hafif çekingen biri gibi geldi ama aslında anladık ki konuşunca durum hiç öyle değil.
2- Bence çok iyi bir tip Evren, geldiğinden beri çok pozitif şeyler hissettik zaten, zaman ilerleyince gördüm ki yanılmamışız. Hâlâ çok beğeniyorum Evren'i, daha ilk dakikadan kendine has bir tarzı olan, her şeyi kolay kabul etmeyen biri olduğu çok belliydi.
3- Hep beraber ilerliyoruz. Başka şeyler yaşıyor, başka şeyler görüyor, başka bakış açılarına sahip... Müzikal seyahatinin molalı yerinde değil de, seyahatin hızlı ilerleyen bölümlerinde bence. Hem yaşı, hem müzikal seyahati bize kapsamlı bir tarafı seçtiğini gösteriyor, dolayısıyla sonuçlarına birlikte katlanıyoruz, birlikte müzik öğrenmeye devam ediyoruz.
4- Tabii ki olabilir... O, bu haşin yolda çok erken yaşta kendi stilini bulmuş biri bence. 'Seattle' deriz biz ona kendi aramızda da. Şimdi İstanbul'da bütün yaşadığı dönemlerin süzgecinde yeni bir Evren var. Her geçen gün, karşımda daha kendine has birini görüyorum.
5- Kendine has tarzı olan müzik adamlarından etkilenebilir.
6- Genel olarak hiçbir müziğe isim takamıyorum ama Evren güzel bir alternatif rock hissinde bence, eğer doğru anlıyorsak tabii.
7- Hiç adını bilmediğim tuhaf gruplardan birinin şarkılarını mırıldanıyor olur. İki tarafı da yaşadığı için iyi bir seçim yapacağına eminim, ama onun bildiğini de ben bilmiyorum açıkçası.
8- Onda da Foma var.
9- Güzel çocuk yetiştirecek, baba olacak. Bir de göl üzerinde uzaktan kumandalı helikopterle oynayacak.
10- Ona hayatta yaşadığı duygular ilham veriyor. O, biraz bizden başka... Terslikler, eksiklikler, hayatın yaşattığı değişik duygular, ekstrem duygular bence ona ilham veriyor. Kimsenin fark etmediği ama onun fark edeceği şeyler.