kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bakanlıklarda atamalar

Yeni Haber
Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı, İçişleri, Maliye, Sağlık, Tarım ve Köyişleri, Sanayi ve Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Çevre ve Orman Bakanlıklarına yapılan atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı'nda, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda Genel Sekreterliğe Zeynettin Kasımoğlu atandı.

Devlet Bakanlığı'nda; Giresun İl Müftülüğü'ne, Muğla İl Müftüsü Necati Akkuş, Muğla İl Müftülüğü'ne, Tokat İl Müftüsü Mustafa Kaya, Tokat İl Müftülüğü'ne de Giresun İl Müftüsü Ahmet Arslantürk getirildi.

İçişleri Bakanlığı'nda; Mülkiye Başmüfettişliği'ne Mülkiye Müfettişi Hüseyin Başol Güleç; Bakanlık Müşavirliği'ne, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş; İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı'na ise Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dr. Muammer Sönmez atandı.

Maliye Bakanlığı'nda; Hesap Uzmanlıklarına, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Hesap Uzman Yardımcıları Ramazan Oruç, Gökhan Kayar, Derviş Altınok, Süleyman Demir, Yılmaz Şahin, Çağrı Çakır, Ömer Sayılganoğlu, Özkan Ecevit ile Necati Akgün atandı.

Sağlık Bakanlığı'nda; Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü'ne,Dr. Mesut Turan, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Kanuni Keklik, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Mehmet Sait Avar, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Vakkas Özmercan, İl Sağlık Müdürlüğü'ne, Uzm. Dr. Süleyman Önal getirildi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda; Et ve Balık Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Personel Genel Müdürü Bekir Ulubaş; Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Ali Çakır atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda; Nevşehir İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'ne Rafet Öztürk, Kırıkkale İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'ne Adnan Vural Örsdemir getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda; Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Salim Koşar, Bakanlık Müşavirliği'ne Mehmet Akdoğan atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda; Bakanlık Müşavirliğine, Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yıldız atanırken, ondan boşalan Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcılığı'na, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanı Dr. Şeyda Odabaşı getirildi. Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı'na, Ayşe Özgen Türkgücü atandı.

Çevre ve Orman Bakanlığın'da; Devlet Su İşleri Kayseri 12. Bölge Müdürlüğü'ne, Ali Fuat Eker atandı.

(ANKA)