kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ali Poyrazoğlu, yaz boyunca dokuz ayrı kentte yeni oynunu sergileyecek.

Poyrazoğlu 'Koçum Benim' projesiyle yollara düşüyor

Mustafa DERYAHAN
Kamil Koç Otobüs Şirketi için kaleme aldığı 'Koçum Benim' adlı oyunla Anadolu turnesine çıkan Ali Poyrazoğlu, oyunun Türkiye'nin en büyük gösterilerinden biri olduğunu söylüyor..
Ali Poyrazoğlu, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. için kaleme aldığı 'Koçum Benim' gösterisi ile Anadolu turnesine çıkıyor. Toplam 9 şehirde halka ücretsiz gösteri yapacak olan ünlü tiyatrocu, ilk gösterisini 15 Temmuz'da Bodrum Kalesi'nde gerçekleştirecek.

YOLCULUK HİKAYESİ
Bodrum'un arkasından; İzmir, Fethiye, Çeşme, Ayvalık, Antalya, Bursa, Ankara ve İstanbul gelecek. Gösterinin biletleri Kâmil Koç terminallerinden ücretsiz olarak temin edilebilecek. Kamil Koç'tan gelen teklifi, sosyal sorumluluk projesi olduğu için kabul ettiğini söyleyen Poyrazoğlu, yaklaşık üç aydır bu gösteriye hazırlandığını belirtti: "Bu bir yolculuk hikâyesidir, mutluluğa yolculuğun hikâyesi... Bir yaşam yolculuğunda, insanın dağarcığında bulunması gerekenlerden yola çıkan; güldürürken düşündüren, düşündürürken güldüren bir oyun oldu. 'Koçum Benim' Türkiye'nin en büyük gösterilerinden biridir."
Haberin fotoğrafları