kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yağmur Atacan

Babalık duygusu beni bir anda olgunlaştırdı!

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
İki aylık hamile Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, babalığa dair hislerini açıkladı: Pınar'ın hamile olduğunu öğrenince birdenbire büyüdüm, koca adam oldum. Babalık hissi bir anda olgunlaştırdı..
Şu sıralar Alp Kırşan ve Paşhan Yılmazel'le başrol paylaştığı 'Avanak Kuzenler' filminin çekimleri için Çorlu'da bulunan 'baba adayı' Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ'un hamile olduğunu öğrendiği gün, heyecandan dilinin tutulduğunu söyledi. "Pınar'a söylemek için bir sürü güzel söz hazırlamıştım ama hiçbirini söyleyemedim" diyen Atacan, hislerini şöyle ifade etti: "Babalık duygusu beni olgunlaştırdı. Bir anda büyüdüm koca adam oldum!"

HABERİ BİRLİKTE ALDIK
* Babalık heyecanı çok güzel bir duyguymuş. Böyle bir heyecanı daha önce hiç yaşamamıştım. Bambaşka bir tadı var. Her gün tadılmayacak bir heyecan... Zaman her geçen gün beni babalığa biraz daha hazırlıyor.

*
Hamile olduğunu Pınar ile aynı anda öğrendik. Bebek beklediğimizi duyunca Pınar'a söylemek için çok güzel sözler hazırlamıştım ama hiçbirini söyleyemedim. O heyecan beni başka bir boyuta da taşıdı. Sanki dilim tutuldu.

* Neyse ki Pınar, bakışlarımdan neler söylemek istediğimi anladı. Hiç kimse bunları yaşamadan ne kadar hazırlansa da bilemiyor.

PINAR NAİF BİR KADIN
* Herkes bana 'Çocuk doğunca ne olacak?' diye soruyor. Doğunca ne yapacağım adına çok şey düşünüyorum ama o zaman da aynı öğrendiğim zamanki gibi kalabilirim. Bu tepkisizlik değil, insan duygusal olarak bir anda öyle oluyor.

* Pınar çok duygusal ve naif bir kadın. Çocuğu olacağı için hem çok heyecanlı, hem de heyecanını çok gösteren birisi... Nazar değmesin diye sevincini gizlemeye çalışıyor ama aynı zamanda bu sevinci artırarak yaşıyor.

*
Nazar değmesinden korkuyoruz ama sakınan göze çöp batar olayı da istemiyoruz. Ne herkesten saklamak istiyoruz, ne de 'Oh çocuğumuz olacak' demek istiyoruz.

* Çevremizdeki herkes uğursuzluk olacağını söylediği için bebeğimize hiçbir kıyafet almıyoruz. Cinsiyeti konusunda arkadaşlar tahminler yapıyor ama biz işin o tarafını henüz düşünmüyoruz.

*
Hamileliği boyunca karımı yalnız bırakmak istemiyorum. 'Avanak Kuzenler' çekimi nedeniyle Çorlu ve Bodrum arasında mekik dokuyorum. Yorucu oluyor ama yine de şikayetçi değilim.
Haberin fotoğrafları