kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hakan Binbaşgil Axess ile günde yarım milyonun üzerinde işlem yapıldığını, her gün 50 binin üzerinde taksitli işlem, yılda da 120 milyona yakın taksitli işlem yapıldığını ifade etti.

'Siyasi gerginliğe alışığız yatırımı ekonomi belirler'

Türkiye'de 30 yıldır yatırımları bulunduğunu söyleyen Citibank Başkanı Steve Bideshi, bu süre içinde siyasi iniş ve çıkışlara karşı bağışıklık kazandıklarını belirtti..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Siyasi gerginliğe alışığız yatırımı ekonomi belirler'
Citibank ve Akbank kredi kartında işbirliğine gitti. Citi Axess adını taşıyacak olan yeni kartta hedef ilk yılda en az 100 bin müşteri. Citibank Genel Müdürü Serra Akçaoğlu, müşterilerin artan taksitli alışveriş ihtiyaçlarına cevap verebilmek için Axess ile işbirliğine gitmeye karar verdiklerini söyleyerek, Türkiye'de 500 bini aşkını kredi kartı kullanıcımız var. Banka olarak müşterilerin sesine kulak verdik. Citi Axess ile kredi kartı müşteri sayısını bir yıl içinde 100 bin kişi artırmayı hedefliyoruz" dedi. Akçaoğlu, yeni kartın faizlerinin de rekabetçi ve mevcut piyasa oranlarında olacağını bildirdi.

İŞTAHIMIZI KAYBETMEDİK'
Citibank Yönetim Kurulu Başkanı Steve Bideshi de Akbank ile stratejik ortaklıklarına uzun vadeli bir yatırım olarak baktıklarını belirterek, Türkiye'de 30 yıldır yatırım yaptıklarını anımsattı. Bideshi, "Politik gelişmeler bizim için yeni şeyler değil. Biz Türkiye'de bulunduğumuz süre içinde zaten bu gerginliklerin ve iniş çıkışların içinde olduk ve bağışıklık kazandık. Yatırım için burdayız ve risk iştahımızı kaybetmedik. Ancak yatırımı ekonomideki gidişat belirleyecek" dedi.