kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Philipp Haas

Haber turu

Deva, Roche ile 16 yeni üründe anlaştı
Deva Holding Yönetim Kurulu Başkanı Philipp Haas, 2009'da cirolarının yüzde 10'unu yurtdışı satışlarından elde etmeyi hedeflediklerini söyledi. Deva'nın Roche ile imzaladığı yeni ürünler hakkında bilgi vermek üzere düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haas, EastPharma'nın 2009 ciro hedefinin de 400 milyon dolar olduğunu ve bunun yüzde 85'inin Deva Holding'den geleceğini belirtti. EastPharma'nın İMKB'de halka açılması konusundaki araştırmalarının da sürdüğünü ifade eden Haas, "Ürün portföyümüze Roche'dan eklediğimiz 16 yeni ürünün ciroya yıllık etkisi 100 milyon dolar düzeyinde olacak" diye ekledi.

İş Yatırım'a 'En İyi Aracı Kurum' ödülü
İş Yatırım'dan yapılan açıklamada, Euromoney Dergisi tarafından, her yıl her ülkede sektörünün en iyilerine verilen "Euromoney mükemmellik ödülü"nün, "Türkiye'nin en iyi aracı kurumu" kategorisinde 2007'nin ardından bu yıl da İş Yatırıma verildiği kaydedildi. Ödülü Euromoney Dergisi Editörü Clive Horwood'dan Viyana'da düzenlenen törenle alan İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç, İş Yatırımın başarılarının, dünyanın önde gelen yayın grupları tarafından da takdir edilmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti.

Microsoft, Yahoo'ya teklif için ortak arıyor

Wall Street Journal, Microsoft'un Yahoo'nun arama işleri için yeni bir teklif yapmaya hazırlandığını ve fiilen Yahoo'nun parçalanmasına götürecek bir satın almada kendisine katılmaları için diğer medya şirketlerine teklifte bulunduğunu bildirdi. WSJ'ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Microsoft, şimdiye kadar Time Warner Inc ve News Corp gibi şirketlerle görüşmelerde bulundu. Gazete henüz ön görüşmeler yapıldığını ve Yahoo ile anlaşmayla sonuçlanması ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.