kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bergüzar'la içiçe olmak istiyorum

Yeni Haber
Ünlü balet Tan Sağtürk, kız arkadaşı Bergüzar Korel'in 'Hem içiçeyiz hem de özgür' açıklaması için, 'Ben bu sözden sonra daha çok içiçe olmak istiyorum' diye konuştu.

Doğuştan kalbi delik olduğu ortaya çıkan ve Amerika'da geçirdiği ameliyattan sonra yeniden sağlığına kavuşan Tan Sağtürk, o süreçte yaşadıklarını Balçiçek Pamir'e anlattı.

* KOREL VE SAĞTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sağtürk'ün bir röportajında söylediği "Hep çok çarpardı benim kalbim" açıklaması üzerine sorulan, "Hatta kız arkadaşın Bergüzar Korel, yaslanmış bir gün göğsüne ve 'Benim için galiba bu kadar çok çarpıyor' demiş" sözlerine Tan Sağtürk, "Dediğinde haklıydı, onun için çarpıyordu. Ama bir de sorun varmış, o ayrı bir mesele tabii" diye konuştu.

Sağtürk, delik kalple yaşamaya alıştığı ve sorunun farkında olmadığı için, sağlıklı bir insan olarak ameliyata girmenin kendisine çok zor geldiğini söyledi. O süreçte sevgilisi Bergüzar Korel'in varlığının kendisine verdiği gücü anlatan Sağtürk, "Hakikaten sevdiğiniz bir insanın yanınızda olması, onun elini tutuyor olmak ve yoğun bakımda uyandığım zaman onu karşımda görmem, bütün bahsettiğimiz aşkın ve sevginin ötesinde bir durum oluşturuyor. Bu hayat boyunca unutulmaz" dedi.

AMELİYAT BENİ BÜYÜTTÜ

Yaşanan bu süreçten sonra Korel'e olan aşkının daha da güçlendiğini söyleyen Tan Sağtürk, "Elbette ki bu sahip çıkılması ve değer verilmesi gereken bir durum. Ben değer veriyorum ve sonuna kadar da vereceğim. İşler benim kontrolüm dışına çıkarsa günün birinde onu bilemem ama bunlar çok pekiştiren şeyler" diye konuştu.

Ameliyattan sonra hayatının değerini daha iyi anladığını söyleyen Sağtürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim hayatım çok değerli. Bunu daha iyi algılıyor insan. Ama diğer taraftan da insanlara daha az önyargıyla yaklaşmalı ve empati yapmalıyım.

Beni çok üzen birisinden vazgeçebilecek kadar güçlüyüm ama ben insanları üzmeden insanların yanında olabilmeliyim, dostlarım oluşabilmeli. Yani insani değerlerimin çok daha fazla arttığını gördüm ameliyattan sonra. Eskiden daha serttim ama sevgiyi arttırdım bir taraftan. Eksik kalan birşeyler vardı galiba... İnsan büyüyor ve olgunlaşıyor. Bu bir tokat gibi."

BU SÖZDEN SONRA İÇİÇE OLMAK İSTİYORUM

Tan Sağtürk, iki ünlü olarak isimlerinin sürekli gündeme gelmemesi için izole yaşamaya çalıştıklarıyla ilgili açıklamaları için de "Evet biz izole yaşıyoruz biraz. Bergüzar geçen gün bir dergide şöyle demiş; 'hem içiçeyiz hem özgür'. Evet kendimize ait hayatlarımız oldu. Ayrı ayrı. Çok fazla müdahil olmuyoruz hayatlarımıza ama bunu bulabilmek çok zordu. Ben daha da içiçe olmak istiyorum bu laftan sonra" dedi.

HER İŞİMİZ SON İŞ OLABİLİR

Sağtürk, "İzlenmek rahatsızlık yaratmıyor mu?" sorusuna ise, "İlk başlarda benim alışık olduğum şeyi yeni yeni yaşamaya başlamıştı. Buna da alıştı ve kabul eder hale geldi. Çünkü aslında bizim her yaptığımız iş son iş olabilir, o gözle bakıyoruz. Buna da aynı anda bakabilir hale geldik. O zaman da popüler olmanın dayanılmaz, inanılmaz zevklerini tatmamayı yeğliyoruz. O zaman da izole bir hayatı, kendimize ait bir dünyayı tercih eder hale geliyoruz. O nedenle de şu ana kadar bir sorun çıkmadı" yanıtını verdi.

BİRLİKTE HİÇ DANS ETMEMİŞLER!

Tan Sağtürk'e "Beraber dans ediyor musunuz?" diye sorulan soruya, Sağtürk'ün cevabı herkesi bir hayli şaşırttı: "Yok pek dans etmedik bugüne kadar öyle bir şey olmadı."

TÜRKİYE'DE İLK KEZ

Tan Sağtürk, Eylül ayında Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Uluslararası Bale Yarışması ile ilgili bilgiler de verdi. Özellikle basının bu önemli organizasyonu duyurması için temennide bulunan Sağtürk, gala gecesinde dans edeceği ve sunuculuğunu yapacağı yarışmanın, profesyonel olabilecek nitelikteki çocuk ve gençler arasında 2 grup halinde yapılacağını anlattı.

Yarışmada Türk ve yabancı jürinin seçeceği isimlerin uluslararası arenada da çok önemli bağlantılar kurma şanslarının olduğuna dikkat çeken Sağtürk, "Ben bu projeye kendimce destek vermeye çalışıyorum. Çok önemli insanlar gelecekler. Çok da iyi bir ödül sözkonusu. Oradan çıkacak kişiler Devlet Opera ve Balesi'nin yanısıra Fransa, Hollanda gibi ülkelerde çalışma imkanı da bulabilirler" dedi.

TELEVİZYONGAZETESİ