kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ayva göbeğine son!

Yeni Haber
Birçok kişinin korkulu rüyası haline gelen göbek sorunu artık kısa sürede çözülüyor. Son yılların popüler yöntemi ultratonik zayıflama ile form tutmanız şimdi çok kolay.

Göbek sorunu son yıllarda birçok kadın ve erkeğin korkulu rüyası. Odaklanmış ultrason teknolojisi bu sorunun çözümünde kullanılan yeni ve en son yöntemdir. Ultrasonik bölgesel zayıflama bölgesel yağlardan kurtulmak için geliştirilmiştir. Özellikle diyet ve spora rağmen kurtulamadığınız bölgesel yağ birikintilerine uygulanır. Bu yöntem vücut bölgelerindeki yağ hücrelerinin bütünlüğünü bozarak parçalanmasına ve buradan vücudun savunma hücreleri ile uzaklaştırılmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda bu teknoloji uzun yıllardır böbrek taşlarını odaklayarak kırmak için kullanılmaktadır.

TAMAMEN DOĞAL

Ultrasonik dalgalar bel, göbek, basen bölgesindeki yağ hücrelerine odaklandırılır. İşlem esnasında ilk olarak yağ hücrelerinin zarları parçalanır. Trigliserit olarak bilinen yağ molekülleri açığa çıkar. Dokudaki bu moleküller damarsal ve lenfatik sisteme geçer, doğal yollarla vücuttan atılır. Bu yöntemin en çok göbek bölgesindeki kusurlar için kullanıldığını dile getiren Daphne Lazer Epilasyon ve Güzelik Merkezi Medical Direktörü Dr. Ayfer Şensoy, ayrıca bel ve basen bölgelerindeki yağ birikintileri içinde bu teknolojinin kullanıdığını söylüyor.

BAŞARI ORANI YÜKSEK

Ultrasonik zayıflama son yılların popüler yöntemi haline gelmesinin sebebi girişimsel bir işlem olmaması ve sonuçlarının tatmin ediciliğinden kaynaklanıyor. İşlem bir el cihazı yardımı ile deri üzerinden uygulanır.

Basit ve ağrısız bir işlem olmasından dolayı kısa zamanda yağlarından kurtulup herhangi bir ön hazırlığa gerek olmadan istenilen sonuca ulaşmak bu cihaz sayesinde artık mümkün. Bir çok zayıflama yönteminin aksine fiyat olarakta oldukça uygun.

TAMAMEN DOĞAL

İşlem sonrası günlük aktivite veya işinize çok kısa bir sürüde dönebilirsiniz. Ultrasonik zayıflama yöntemi yaklaşık 1-1,5 saat sürer. İstirahat ve seans aralıkları ise 15 gündür. Her seansta ortalama 3-6 cm çevresel incelme sağlanmaktadır. Ve yaklaşık bir ay sonunda 8 ile 10 cm arası yani iki beden incelmiş olursunuz. Bu yöntem hafif bir diyet ve sporla desteklenirse bekleneninin çok daha üzerinde ve daha başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

SAKLAMBAÇ