kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Synhavong'un çantasından kanlı bezler ve bıçak çıktı.

Karnını deşti bebeğini çaldı

ABD'de kaçırdığı hamile kadını öldürdükten sonra karnını kesip, ana rahmindeki bebeği çalan cani kadın yakalandı. Bebeğin durumu iyi..
ABD'nin Kennewick kenti önceki gün akıl almaz bir cinayetle sarsıldı. Phiengchai Sisouvanh Synhavong (23) isimli bir kadın, hamileliğinin son günlerini yaşayan Araceli Camacho Gomez'i (27) kaçırıp, önce öldürdü sonra da karnını kesip rahmindeki bebeğini çaldı. Kennewick Parkı'nda silah zoruyla kaçırıp, göğüs kafesinden vurduğu Gomez'in karnını deşen Synhavong, erkek bebeği alarak olay yerinden kaçtı. Cinayetin ardından polisi arayan Synhavong, tek başına bir bebek doğurduğunu fakat çocuğunun öldüğünü düşündüğünü belirtti. Bunun üzerine harekete geçen polis, cani kadını cinayetin işlendiği yerin 100 metre ilerisinde buldu. Çantasında kanlı bezler ve bıçak çıkan kadın, tutuklandı.

ÖMÜR BOYU HAPİS
Yetkililer bebeğin Washington'da tedavi altına alındığını, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Mahkemeye çıkartılan Synhavong'un ağır bir travma geçirdiği belirtilirken, caninin en az ömür boyu hapisle cezalandırılacağı ifade ediliyor. Polis, Synhavong'un uzun süredir çevresindekileri hamile olduğu yalanıyla kandırdığını da vurguladı.