kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Krea CEO'su Hakan Kodal

Gelecek yıl teslim edilmesi planlanan L'ist İstinye Suites'te satışlar başladı

İstinye'de inşa edilen L'ist İstinye Suite, 150 suite'ten oluşacak. 28 bin metrekarelik alana kurulan proje, 2009'da teslim edilecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Gelecek yıl teslim edilmesi planlanan L'ist İstinye Suites'te satışlar başladı
Krea Grup tarafından geliştirilen ve Merrill Lynch GPI öncülüğünde, 14 yatırımcıdan oluşan Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun (BREF) yatırımcısı olduğu L'IST İstinye Suites'in satışı başladı. İstinye Koyu ve Boğaz manzaralı projede 2009 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

150 suite bulunacak
Toplam 150 suite'ten oluşan L'ist İstinye Suites, 28 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. 5 katlı, 14 bloktan oluşan projede suite'ler, 2+1'den 5+1'e kadar değişen bahçe, çatı dubleksleri ve ara katlardaki normal ünitelerden oluşuyor. 24 saat concierge, müşteri hizmetleri ve valet parking hizmetlerinin yer alacağı projede otel hizmetleri verilecek. Projede ünitelerin bir kısmı kurumsal ve bireysel yatırımcılar tarafından portföyde tutularak, kısa ve orta vadeli konaklama hizmeti de olacak. Sosyal tesislerde ise restoran ve bar, SPA, fitness merkezi, yoga ve plates stüdyoları, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunacak. Squash, tenis kortu ve basketbol sahasının da yer alacağı projede cep sineması, çocuk kulübü ile çocuk parkı da mevcut. İstinye Park, İstanbul Atlı Spor Kulübü ve İstanbul Golf Kulübü'ne yakın mesafede olan L'ist İstinye Suites'te, suite'ler ve sosyal alanlar farklı yaşam biçimlerine ve beklentilere cevap verebilecek şekilde, çok alternatifli olarak tasarlandı.