kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EYLÜLDE HİZMETE GİRECEK 45 bin metrekaresi kiralanabilir ofis alanı, 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir perakende alanı olacak proje, Eylül 2008’de hizmete girecek.

'Yatay ofis' modası Sinpaş ile Haliç'te

26.06.2008
Sinpaş Yapı tarafından Haliç'te inşa edilen Flatofis İstanbul'da, uzun süreli kiralamaların yanı sıra yurtdışından gelecek iş adamları için tüm hizmetlerin verildiği bir günlük kiralamalar da mümkün..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Yatay ofis' modası Sinpaş ile Haliç'te
Sinpaş Yapı AŞ tarafından Haliç'te yapılan Flatofis İstanbul, Türkiye'nin ilk yatay ofisi olacak. Toplantılar için kiralık ofislerin bulunacağı proje, tek katta 12 bin 500 metrekareye varan ofis alanları sunuyor. Proje, eylül ayında hizmete girecek. Gökdelenlerdeki dikey yapılanma yerine yatay yapılanma ile ofislerini inşa eden Sinpaş, bu sayede asansör kuyruklarına son vermeyi hedefliyor. Fitness, sauna ve havuz gibi sosyal olanakları da bulunacak ofis projesi, özellikle hem yurt dışından hem de başka kentlerden İstanbul'a iş için gelecek iş adamlarını hedefliyor.

50 yıllığına kiralanabilecek
En ileri teknolojilerin kullanıldığı A sınıfı ofislerde, fiber altyapıyla güçlendirilmiş internet erişimi, tam otomatik kontrol sistemiyle denetlenen havalandırma otomasyonu ve geniş kapasiteli asansörler bulunacak. Ofisler tüm hizmet birimleriyle 20, 30, hatta 50 yıla varan kontratlarla kiralanabilecek. Özellikle yurtdışından gelecek konukların toplantıları içinse asistandan catering'e kadar her türlü hizmetin verileceği ofisler, bir günlüğüne de verilebilecek.

Flatofis İstanbul'un künyesi
* Firma: Sinpaş Yapı AŞ
* Yer: Haliç
* Toplam kiralanabilir alan: 60 bin metrekare
* Yatırım büyüklüğü: 110 milyon dolar
* Tel: (0 212) 288 68 68