kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Juve'den Aslan'a takas önerisi

Yeni Haber
İtalyan medyası G.Saray'ın Arda Turan'ı Juventus'a vermeyi kabul ettiğini karşılığında ise Trezeguet ve 5 milyon euro para istediğini ileri sürdü.

İtalyan devi Juventus, uluslararası transfer piyasasının gözde ismi Arda Turan'ı başka kulüplere kaptırmamak için bastırırken, G.Saray'ın genç yıldıza karşılık Trezeguet ve 5 milyon euro istediği belirtildi. İtalyan medyasında, G.Saray'ın Arda'yı Juventus'a vermeyi kabul ettiği ancak taraftar tepkisinden çekindiği için ideal bir çözüm yolu bulmaya çalıştığı haberleri yer aldı. Sarı-kırmızılı ekibin çözüm için de Juventus'tan golcü Trezeguet ile 5 milyon euro istediği kaydedildi. Juventus'un ise Arda'ya karşılık Zebina ve Almiron ikilisini G.Saray'a vermeye hazır olduğu iddia edildi.

*ARDA TURAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Arda uçuyor

İtalyanlara göre Cimbom, genç yıldızına karşılık Trezeguet+ 5 milyon euro istedi. Yönetimin tek korkusu taraftar tepkisi.

G.Saray'da yöneticilerin medyaya "satmayız" açıklamaları yaptığı Arda Turan için Juventus ile gizli pazarlık yürüttüğü ve anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Çizme basını, sarı-kırmızılıların Juventus'a Arda'yı vermeyi kabul ettiğini, karşılığında ise David Trezeguet'yi istediğini ileri sürdü. Gazeteler, sarı-kırmızılı yönetimin taraftar tepkisinden çekindiği için bu transfer için ideal bir çözüm yolu bulmaya çalıştığını ve Trezeguet ile birlikte 5 milyon euro da para talep ettiğini belirtti.

ZEBİNA DA HAZIR
İtalyanlar, Juventus'un orta sahada yeni bir isme ihtiyacı olduğunu, Jonathan Zebina ve Sergio Almiron ikilisini de Galatasaray'a vermeye hazır olduğunu ifade ettiler. Juventus'un bu oyuncuların yanı sıra hatırı sayılır bir para vereceği ve Türkiye'nin EURO 2008'deki yıldızını almak için ısrarcı olacağı da haberlerde yer aldı. Sarı-kırmızılı kulüp konu ile ilgili bir açıklama yapmazken, Arda daha önce yönetimin vereceği her karara uyacağını söylemişti.

TREZEGUET KiMDiR?
Doğum tarihi: 15 Ekim 1977
Doğum yeri: Fransa
Boy: 1.90 m
Mevki: Forvet
Numarası: 17
Kariyeri: 314 maç / 182 gol
Milli takım: 71 maç / 34 gol
Kulübü: Juventus

FOTOMAÇ