kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yağmur'la Berk aşk tatilinde

Yeni Haber
Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur Ünal ile eski başbakanlardan Tansu Çiller'in küçük oğlu Berk Çiller'in bir yıl süren aşkı geçtiğimiz kasım ayında hakkın rahmetine kavuşmuştu!

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çiftin ayrılığı, o dönem herkesi şok etmişti. Asıl şok ise, Berk Çiller, ayrılığın ardından tam üç gün sonra Yağmur Ünal'ı, Efe Önbilgin ile yakalayınca yaşanmıştı. Anında misillemede bulunan Berk Çiller de, Önbilgin'in müzmin sevgilisi Mine Kalpakçıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yani kelimenin tam anlamıyla aşk trafiği karışmıştı!!!

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Yağmur aralık ayında Amerika'daki okuluna dönerken, Berk Çiller kendini İstanbul gecelerine vurup, kısa süreli de olsa Tuba Ünsal ve Selin Fadıllıoğlu ile flört etmişti. Anlaşılan, 7 ay önce yollarını ayıran Yağmur Ünal ile Berk Çiller birbirlerinin hasretine artık daha fazla dayanamamış!

BODRUM'DA AŞK TAZELEDİLER!

Önceki hafta televizyon programcılığı ve yöneticiliği üzerine eğitim aldığı Amerika'dan dönen Yağmur, ayağının tozuyla kız arkadaşlarıyla Bodrum'a gitmişti. Berk Çiller ile barış çubuklarını tüttürmek ise geçtiğimiz hafta sonuna kısmet oldu!

Ortak arkadaşlarının da araya girmesiyle, öpüşüp ikili barışmış! Bodrum'da görev yapan arkadaşım Fuat Çağdaş, aşıkları önceki gün Çiller Ailesi'ne ait 'President' isimli teknede baş başa görüntüledi. Fotoğraflardan da görüleceği gibi, aşıkların mutluluğu gözlerinden bile okunuyor! Kim ne derse desin bu ilişkinin nikah masasında sonlanacağına artık hiç şüphem yok. Ne diyelim... Allah bir daha ayırmasın!!!

BÜLENT CANKURT (GÜNAYDIN)