kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Yeni Haber
Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi.

Başbakanlık Merkez Bina'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı, yaklaşık 3.5 saat sürdü.

Başbakan Erdoğan, toplantı öncesinde, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı ve
Turkcell iş birliğiyle yürütülen ''Gönül Köprüsü Projesi'' ne katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı önünden Başbakanlık Merkez Bina'ya kadar sıralanan yaklaşık 600 öğrenci ile fotoğraf çektirdi ve
sohbet etti.

Öğrencilere hangi ilden geldiklerini ve daha önce Ankara'ya gelip gelmediklerini soran Erdoğan, öğrencilerin anne ve babalarına da selamlarını iletti. Erdoğan, öğrencilere akıllı ajanda dağıttı.Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina merdivenlerinde de kendisini karşılayan yaklaşık 75 öğrenci ile kameralara poz verdikten sonra Bakanlar Kurulu toplantısına geçti.

Bu arada, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da ''Gönül Köprüsü Projesi''ne katılan öğrencileri makamında kabul etti.Öte yandan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, program öncesinde Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'i makamında kabul ederek bir süre görüştü.

AA