kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ayda 1.299 Euro taksitle lüks 4x4 almak mümkün

24.06.2008
Lüks 4x4'lerin satış fiyatları en az 90 bin Euro'dan başlıyor. Yüksek fiyatlar yüzünden birçok otomobilsever lüks 4x4 sahibi olamıyor. Ancak, yeni kampanyalarla 48 ay vadeli aylık bin 299 Euro taksitle 4x4 satın almak mümkün..
* Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç, SUV sınıfındaki temsilcisi Touareg için hem özel ödeme koşulları hem de indirim avantajlarını bir arada sunan yeni bir kampanya başlattı. vdf desteğiyle düzenlenen kampanya çerçevesinde dizel motorlu VW Touareg modellerine, 48 aya kadar uzayan vade ve bin 299 Euro'dan başlayan taksitlerle sahip olma imkânı sunuluyor. Touareg'in R5 TDI, V6 TDI ve V10 TDI dizel motorlu versiyonları için düzenlenen kampanyadan faydalanacak olan tüketiciler, böylece uygun peşinat ve son ödeme kolaylığından da faydalanabiliyor. Bununla birlikte kampanyadan faydalanacak olan tüketiciler, 10 bin Euro'ya yaklaşan kampanya indiriminden de yararlanabilecekler. Geçtiğimiz yıl makyajlanan Volkswagen'in SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Touareg'de deri döşeme, adaptif bi-xenon farlar, tiptronic şanzıman, 6'lı CD değiştirici, elektrik ayarlı hafızalı ön koltuklar, elektronik amortisör kontrollü havalı süspansiyon, hız sabitleyici, ısıtmalı koltuklar, ön ve arka park mesafe sensörleri, koyulaştırılmış arka ve arka yan camlar gibi donanım özelliklerinin baz pakette dahi standart olarak sunuluyor.

* Doğuş Otomotiv-Porsche, Alman üreticinin lüks SUV segmentindeki temsilcisi Cayenne modeline daha kolay ödeme koşullarıyla sahip olmak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. vdf işbirliğiyle düzenlenen ve stoklarla sınırlı kampanya kapsamında 48 aya kadar vade ve 1612 Euro'luk taksitlerle Cayenne V6 modeline sahip olma imkânı sunuluyor. Doğuş Otomotiv- Porsche tarafından 87 bin 412 Euro'luk tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunulan Cayenne V6'ya kampanya koşullarından faydalanarak sahip olmak isteyenler, vdf'nin Auto Credit adını verdiği özel ödeme sisteminden yararlanabilecek. Düşük aylık taksitleri ve uygun vadelerin yanı sıra bütçeye uygun olarak yüksek tutulan son taksit anlayışıyla şekillendirilen vdf Auto Credit programı, son taksidi kredilendirme ve/veya Geri Alım Garantisi gibi ödeme kolaylığı sağlayan farklı alternatifleri içermesiyle de ön plana çıkıyor.