kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Boluğur, 17 yaşında ekrana 'merhaba' dedi.

'Bir dizide de ağlamak isterim'

'Acemi Cadı' ve 'Aşk Yeniden' adlı komedi dizileriyle ünlenen Merve Boluğur bundan böyle dram oynamak istediğini söylüyor ve ekliyor: "Artık dram oynamak, biraz da ağlamak istiyorum"..
Acemi Cadı diziyle ekrana 17 yaşında 'merhaba' diyen Merve Boluğur, Türkan Şoray ve Cihan Ünal'la birlikte rol aldığı 'Aşk Yeniden' dizisi ile tanındı. Şu sıralar bir gençlik programı sunmaya hazırlanan genç oyuncu, 'Genelde komedi dizilerinde oynadım. Biraz da ağlamak istiyorum' diyor.

HEDEFİM SUNUCULUK
* Acemi Cadı dizisine başladığınızda henüz 17 yaşındaydınız. Nasıl bir duyguydu bu?
Şanslı olduğumu kabul ediyorum. Önce "Bir dakika neler oluyor?" dedim. Bir şeyler geliyordu hayatıma ve ben izliyordum. Sabrina'nın adaptasyonu olduğunu duyduğumda çok çekici gelmişti. Dizi büyülüydü ve ben de o diziyle büyülendim. Heyecandan bir gece önce uyuyamadım.

* Eğitiminiz hala devam ediyor mu?
İşler dolayısıyla yarıda bıraktım. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde okuyordum.

* 'Aşk Yeniden' dizisinde Türkan Şoray'la çalışmak nasıldı peki?
Başka bir iş için görüşmeye gitmiştim aslında. 'Aşk Yeniden' için de kast arayışları sürüyormuş. Bir senedir bu proje varmış ama bir türlü çekilememiş. Yönetmeni benimle görüşmek istedi. 'Türkan Şoray'ın kızını canlandırır mısın?' diye sordu. Hiç düşünmeden "evet" dedim. Onunla oynamak büyülü bir olaydı benim için. Türkan Şoray'la çalışmak herkese nasip olmaz.

* Aslında sunucu olmak istiyordunuz değil mi?
Evet ama böyle gelişti. Oyuncu olmak hayal ettiğim şey değildi. Şimdi yeni bir gençlik programı sunmaya hazırlanıyorum. Çekimlerine başladık. O kadar doğallaşıyorum ki çekimlerde. Neden sunuculuk yapmak istediğimi daha iyi anladım. Doğal halimi yansıtmak istiyorum.

* Peki farklı bir karakterde izleyebilecek miyiz sizi?
Bir kısa filmde sorunlu bir kızı oynadım. Oyunculukta yeniyim. İlerleyen dönemde aynı rollerde oynamak istemiyorum. Biraz da ağlamak, çok yönlü oyuncu olmak istiyorum.

* Şöhret kavramı ne ifade ediyor size?
Rahatsız edici değil. Ama içime döndüğüm zamanlarda rahat hissetmiyorum kendimi.