kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cem Yılmaz Ali Taner Baltacı Ozan Güven Zafer Algöz Hasan Kaçan Muhittin Korkmaz Özkan Uğur Nil Karaibrahimgil

Kafası proje üretmekten yakında patlayacak!

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
A.R.O.G'un çekimlerine devam eden Cem Yılmaz için yakınları çok endişeli çünkü Yılmaz, bu film bitmeden 4 yeni proje için şimdiden çalışmalara başladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kafası proje üretmekten yakında patlayacak!
Yeni filmi 'A.R.O.G'un setinden ilk görüntüleri önceki gün basına veren Cem Yılmaz, temmuzda bitecek filmin çekimlerine devam ederken, yeni projeler üretmeyi de sürdürüyor. G.O.R.A.'nın devamı olarak senaryosunu yazdığı A.R.O.G'da hem oyunculuk yapan hem de Ali Taner Baltacı ile yönetmen koltuğunda direktifler veren Cem Yılmaz'ın bu tempoda bir de yeni projeler üretmesi yakınlarını endişelendiriyor. Yılmaz; kendi deyişiyle yemiyor içmiyor proje üretiyor. Yakınları ise "Kafası projeden patlayacak" diyor.

A.R.O.G'UN DEVAMI DA YOLDA!
Cem Yılmaz'ın çekeceği dört filmin konusu ise belli. İlk film; bundan tam 10 sene önce Ömer Vargı'nın çektiği, Yılmaz'ın ise senaryosunu yazıp oynadığı 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filminin devamı... Bu filmin çekimlerini şimdiden kafasında tamamladığını söyleyen Yılmaz, filmin oyuncu kadrosunu bile seçti. Sanatçının kafasında tamamladığı bir diğer film ise 'A.R.O.G'un devamı. Cem Yılmaz, senaryosunu yazdığı bu film hakkında 'hikaye çalınır' endişesiyle kimseye en ufak bir açıklama bile yapmıyor.

KUNERİ GELİYOR
Bunların yanı sıra Yılmaz'ın kafasında tamamladığı iki yeni proje daha bulunuyor. Bu iki filmden birinin çıkış noktası 'G.O.R.A.'daki porno film yapımcısı Erşan Kuneri. Yılmaz, kamerasını seks filmlerinin furya olduğu döneme de çevirmek istiyor. Konusu 1977 yılında geçecek olan filme dair Yılmaz'ın tek endişesi, filme ne ölçüde yaş sınırlamasına getirileceği. Filmlerin senaryo aşamasında kontrol edilmesinin daha iyi olacağını belirten Yılmaz, "Böylelikle senaristler hangi yaş aralığına göre hikaye yazacaklarını bilerek çalışırlar" diyor. Cem Yılmaz'ın dördüncü projesi ise bir kovboy filmi; bu filme ilişkin ise henüz çalışmalar sürüyor. Bugüne kadar 5 filmde rol alan, filmleriyle gişede 11 milyon izleyiciye ulaşan Yılmaz'ın yeni projeleri şimdiden sinema çevresinde konuşuluyor.

ÇEKİMLERİ AFYON'DA SÜRÜYOR
Sinema severlerin merakla beklediği A.R.O.G'un çekimleri tüm hızıyla Afyon'da sürüyor. Filmin önümüzdeki aralık ayında vizyona girmesi bekleniyor.
Haberin fotoğrafları