kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Seda Bakan İbrahim Çelikkol

Dizideki hikaye aslında gerçek!

Carrefoursa Maltepe Park Alışveriş Merkezi, 'Uyuşturucu Kullanımıyla Mücadele Günü'nde 'Pars Narkoterör' dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Seda Bakan ile Best FM'in radyo programcısı Cem Arslan'ı ağırladı.

İlgi büyüktü
Uyuşturucunun bireye ve topluma verdiği zararların konuşulduğu söyleşiye, alışveriş merkezi ziyaretçileri büyük ilgi gösterdi. Konuşmasında uyuşturucu kullanım yaşının çok düştüğünü belirten Arslan, uyuşturucu ticareti yapan insanların terör örgütüyle bağlantılı olarak çalıştığını ve aslında insanların uyuşturucu kullanılarak PKK terör örgütüne de en büyük gelir kaynağını temin ettiklerini belirtti. 'Pars Narkoterör' dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Seda Bakan ise rol aldıkları yapımdaki her şeyin hayal ürünü olduğundan bahsedildiğini ama aslında her şeyin gerçek olduğunu söyledi. Narkotik şubeden danışmanlarla çalıştıklarını belirten ikili, gerçekleri yansıtan bir dizide rol aldıkları içinde gururlu olduklarını dile getirdi.

Kızmasınlar
Rol aldıkları dizi sayesinde topluma zarar veren insanların canını yaktıklarını vurgulayan Seda Bakan ve İbrahim Çelikkol, Van'daki insanların kendilerine kızmalarına ise üzüldüklerini belirtti. Dizide Van halkını suçlamadıklarını söyleyen ikili, "Van ülkemizin bir parçası, bu tarz olaylar orada yaşandığı için mekanı Van olarak gösteriyoruz. Vanlılar'ın bize kızmasını anlayamıyoruz" dedi. Sohbetin ardından Carrefoursa Maltepe Park Alışveriş Merkezi yetkilileri İbrahim Çelikkol, Seda Bakan ve Cem Arslan'a teşekkür plaketi verdi.