kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En büyük hayalim iyi bir yönetmen olabilmek

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın kardeşi olan Yiğit Evgar 'Kavak Yelleri'nde oynuyor. Yönetmen olmak istediğini söyleyen genç oyuncu "İyi bir yönetmenin oyunculuktan da anlaması gerekir" diyor ..
İLİŞKİLİ HABERLER
En büyük hayalim iyi bir yönetmen olabilmek
Kavak Yelleri dizisinde Umut karakterini canlandıran Yiğit Evgar gördüğü ilgiden şaşkın... Demet Evgar'ın kardeşi olan genç oyuncu İlgi göreciğimi tahmin ediyordum. Ama bu kadarını beklemiyordum. Sonra şuna inandım: Kadroya kim girse yine aynı ilgiyi görecekti. Çünkü oyunculuk yeteneği olmayan birçok insan sadece tipi düzgün olduğu için el üstünde tutuluyor' diyor. Evgar'ın en büyük hayali ise iyi bir yönetmen olmak.

* Kavak Yelleri'nin kadrosuna yeni girdiniz. İlgi nasıl?
Diziye başladığım zaman bir çok kişi büyük bir ilgiyle karşılaşacağımı söylemişti. Ama ben bu kadarını beklemiyordum. Sonra şuna inandım: Ben değil de başka birisi girmiş olsaydı kadroya yine aynı ilgiyi görecekti. Çünkü oyunculuk yeteneği olmayan bir çok insanı sadece tipi düzgün olduğu için el üstünde tutuyorlar. Çok da fazla sıkılmıyorum. Pelin (Karahan) ya da Dağhan (Külegeç') gibi bir noktada olmadığım için biraz daha rahatım.

MODAYI TAKİP ETMEM
* Bu ilgi televizyonun sihrinden mi kaynaklanıyor?
Tabii... İnternet olmasaydı da bu diziler bu kadar çok izlenmezdi. Teknolojinin büyüsünden kaynaklandığını düşünüyorum.

* Aslında yönetmen olmak istediğiniz doğru mu?
İyi bir yönetmen oyunculuktan anlamalıdır. Oyuncuya nasıl bir rol vermesi gerektiğini bilmelidir. Oyunculuğu bundan daha iyi anlayamazdım.

* Arkadaşlarınızdan nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Ben Manisalıyım. 2 sene önce geldim buraya. Küçük bir yerden gelip böyle bir dizide oynuyor olmam onlar için şaşırtıcı tabii. Benimle gurur duyduklarını söylüyorlar. Bu da hoşuma gidiyor.

* Oyunculuk dışında neler yapıyorsunuz?
Fotoğraf çekiyorum, Beşiktaş'ta balık tutuyorum.

* Konserleri takip ediyor musunuz?
FazlasıylaTravis, Björk, Metallica. Hiçbirini kaçırmayacağım. Müzikle aram iyidir.

* Modayı takip eder misiniz?
Hayır. Çok rahat ve spor giyinirim. (Seventeen Dergisi)