kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yollarımız bir gün kesişirdi

RAHŞAN GÜLŞAN
RAHŞAN GÜLŞAN
Özcan Deniz, Fahriye Evcen'le aşkı için "İkimizi de heyecanlandıran güzel bir başlangıç var" dedi. Evcen ise "Bir gün yolumuz zaten kesişirmiş" diye konuştu..
AYAKTA İLK KONSER!
Beş ay önce Çeşme'de sahneden inerken bacağından vurulan Özcan Deniz, aylar sonra 'ayakta' ilk konserini Kıbrıs'ta Kaya Artemis Otel'de verdi. Yürümekte hâlâ biraz zorluk çektiği için sahneye golf arabasıyla gelen Deniz, şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Ünlü şarkıcı konser sonrası, Yaprak Dökümü'nün yıldızı Fahriye Evcen ile ilişkisi konusunda da ilk kez konuştu:

ÇOK MUTLUYUM!
"İkimizi heyecanlandıran güzel bir başlangıç var. İnşallah devamı da gelir." Güzelliği ile İtalyan yıldız Monica Bellucci'ye benzetilen Evcen de Özcan Deniz'le ilişkisini kabul etti! Deniz'in açıklamasına aynen katıldığını belirten Evcen, "Özcan gerekeni söylemiş. Çok mutluyum! Onunla bugün tanışmasak da bir gün yollarımız zaten kesişirmiş" diye konuştu.

Bastonumu Yılmaz'a sattım!

Aylar sonra ilk kez ayakta konser veren Özcan Deniz, "Ayakta sahneye çıkmayı özlemişim. Yürüyememek benim gibi sahnede fır dönen bir adam için çok zordu" dedi. Deniz, iki bastonundan birini halı sahada top oynarken ayağını kıran Yılmaz Erdoğan'a diğerini ise geçen hafta trafik kazası geçiren Ferhat Göçer'e yarı fiyatına sattığını söyleyerek espri yaptı.
Haberin fotoğrafları